Tak for i år

31. december 2008


Foto: D3-Reklame A/S
Postkort layout: www.eyedeas.dk


2008
 er året hvor svendborgenserne for alvor tager det nye alternative medie mitsvendborg.dk til sig. Bloggen kan med stor glæde brøste sig af nu at være en fast del af den offentlige debat- og meningsudveksling i Svendborg, og unik i forhold til dens form som interaktivt dialogforum borgerne imellem. Konceptet er i samme udstrækning som mitsvendborg.dk endnu ikke set andre steder i Danmark.


Den gode dialog

Grundessensen af mitsvendborg.dk er den ikke-sensationelle mediedækning, med det formål, at fremme forståelsen i byens udviklingsprocesser, og ved enhver lejlighed søge at finde den objektive vinkel for åbenheden i dialogen mellem byens borgere. Det har fra starten været hovedformålet med siden, og det er netop dette udgangspunkt som har sikret bloggens stadige eksistens i en tid hvor vi dagligt tæppebombes med overfladigske ligegyldigheder. Bloggens mange daglige læsere og debattører har formået at fastholde indholdet på et sagligt og kvalificeret niveau, som i mange tilfælde har haft en inspirerende synergieffekt, der samlet har løftet og præget den offentlige debat – tak for det.
2009 bliver et år hvor mitsvendborg.dk vil præsentere helt nye tiltag. Nye samarbejder vil placere bloggen endnu mere i folks bevidsthed, og den åbne blog-dialogform vil blive uundgåelig i en lang række af vor bys udviklingsprocesser i det kommende år. Den interaktive kommunikationsform er kommet for at blive, og din mening på bloggen kan være med til at præge byens udvikling. Det er mitsvendborg.dk blevet et synligt bevis på.

Kulturen på mitsvendborg.dk

Udover dialogen borgerne imellem på bloggen, er også Svendborgs kulturliv blevet stadig mere repræsenteret på siden. Et rigt udbud af de mangfoldige kulturelle aktiviteter som foregår i vores by, kan følges tæt, så svendborgenserne hele tiden kan være opdateret med byens kulturliv. Også her er mitsvendborg.dk modellen fundamenteret i indlæggene med baggrundsviden og links, som hurtigt kan transportere læseren til tredieparts hjemmeside, og dermed også her højne videns- og informationsniveauet.
Svendborg har et kulturliv som fortjener en langt større og breddere medieopmærksomhed. Derfor vil mitsvendborg.dk, i nye samarbejder, sætte kulturformidlingen højt på dagsordenen i det nye år, og åbne for helt nye og utraditionelle former i kulturformidlingen i byen. Svendborgenserne, turisterne og byens øvrige gæster, skal kunne være opdateret med byens kulturaktiviteter -uanset hvor man befinder sig i byen. Du vil snarest kunne læse mere om hvad disse nye tiltag indeholder, her på mitsvendborg.dk

Tak for i år

Jeg vil gerne takke alle som i 2008 har bidraget med spændende input, kommentarer, indlæg, links og meninger til bloggen. Den gode dialogform som præger bloggen er blevet et sikkert varemærke for mitsvendborg.dk – byens egen blog.


Christian Dan Jensen
Ansvarshavende redaktør
mitsvendborg@gmail.com

Læs indlæggene i føljetonen om “Det første år med mitsvendborg.dk”:
Det første år med mitsvendborg.dk (sidste del)
Det første år med mitsvendborg.dk (5.del)
Det første år med mitsvendborg.dk (4.del)
Det første år med mitsvendborg.dk (3.del)
Det første år med mitsvendborg.dk (2.del)
Det første år med mitsvendborg.dk (1.del)

4 svar til Tak for i år

 1. 1. januar 2009 at 20:40

  Kære Christian,

  Ingen tvivl om, at mitsvendborg.dk er blevet en succes. Det er en fornøjelse at opleve hvorledes Svendborggenserne har taget den nye dialogform til sig, og aktivt interesserer sig for byens egen blog.

  Held og lykke med bloggen i 2009.

  Tina Thomsen

 2. Hanne Jensen
  2. januar 2009 at 21:03

  Jeg er så ganske enig i at kulturlivet her i byen fortjener en langt bedre mediedækning. Det er helt fantastisk hvor meget som sker i byen af alle mulige forskellige kulturelle ting, og det er utroligt at det ikke bliver publiceret mere ud end det faktisk gør. Dog synes jeg at mitsvendborg gør et flot stykke arbejde heri, jeg opdatere mig i hvertfald altid her på hjemmesiden med hvad der sker i byen. Det bliver spændende at se hvilke nye kultur tiltag der tales om i denne artikel.

  Godt nytår

  KH.
  Hanne

 3. 4. januar 2009 at 17:29

  Det har været en stor fornøjelse at kunne følge den hurtige udvikling at svendborgbloggen – fra en velbevaret hemmelighed til i dag at være kendt og brugt af mange i lokalområdet.

  På turistbureauet vil vi jo også altid gerne kunne give vore gæster den nyeste information fra området. Da I jo allerede har et velfungerende, elegant og indholdsmæssigt spændende medie, vil vi i stedet gerne henvise til mitsvendborg.dk, – både i vor nye brochure, der udkommer i løbet af få dage, på vores hjemmeside visitsydfyn.dk, såvel som ved henvendelser til kontoret. Denne kombination skulle gerne give gæsterne et billede af kulturlivet, udvalgte temaer som Frederiksøen, havnen osv. oven i de generelle turisme oplevelser, som vi selvfølgelig gerne vil præsentere.

  Hold den flotte linie fremover – vi ser frem til et fortsat inspirerende samarbejde.

  Carsten V. Nielsen
  Turistbureauet

 4. 9. januar 2009 at 10:40

  Og takker tilbage for 2008, og er sikker på at mitsvendborg.dk, nok skal være med til at løfte opgaven, vedr. udbredelsen af kendskab til de mange og flotte kulturelle aktiviteter Svendborg har at byde på…. SÅ

  Godt nytår, lad også 2009 være et flot år rent kulturelt….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php