Symfonien inviterer indenfor til vidunderlig leg med lyd

24. august 2015

27 personer er på scenen når Blood Sweat Drum´n Bass Big Band folder sig ud

 

Blood Sweat Drum´n Bass Big Band
Onsdag 2. september, kl. 19.30 i Symfonien på Ollerup Efterskole

 

Onsdag den 2. september bliver væggene i spillestedet Symfonien nok engang udfordret af Blood Sweat Drum´n Bass Big Band. Når dirigent Jens Christian ’Chappe’ Jensen beordrer fuld damp på alle orkestrets ventiler, leverer de 27 musikere en lydmasse, der sender omgivelserne ud i gigantiske vibrationer. Men lige inden det hele brister, drejer ’Chappe’ stokken mod de ydre himmelstrøg, og en skønhed af messingklange, keyboard-flader og percussion klokker sender alt og alle til fredfyldte enge på en varm sommerdag.

 

– Vi er meget stolte over, at det igen i år er lykkes os at få dette kæmpe orkester til Sydfyn, fortæller forstander Jesper Vognsgaard. Stoltheden går også på, at bandet gerne prioriterer at komme netop til Ollerup, da Symfoniens publikum altid får det bedste ud af musikerne.

– Det er absolut på sin plads at kalde orkestret for Danmarks mest innovative bigband. Udover nogle af landets bedste musikere, rummer bandet også en af landets mest kreative arrangører i Jens Christian ’Chappe’, der altid formår at skrue ikke blot et nummer, men en hel koncert  sammen til en pragtfuld og mangfoldig helhed, fortæller Rasmus Skovgaard, som er ansvarlig for koncerterne i Symfonien.

Musikken har elementer af rock, pop, electronica, drum’n’bass, experimental jazz og big band , og ’Chappe’ udnytter muligheden for at sætte de musikalske byggeklodser sammen på nye måder, så han fortæller friske historier, hver gang orkestret spiller live.  

– Jo, BSD+B er en vidunderlig leg med lyd, fortsætter Rasmus Skovgaard. 

 

Når orkestret denne gang besøger Symfonien på Ollerup Efterskole, vil de levere en knivskarp og helt ny koncert: På det netop færdige værk ”Prayer for Syria – Remix” er der i høj grad arbejdet med en lang dialogisk proces med en elektronisk kunstner (Søren Lyngsø), hvor værket er blevet skabt gennem en længere og mere gensidigt inspirerende proces.

Blood Sweat Drum + Bass er et 27-personers orkester med hang til musikalske eksperimenter. De har udgivet fem albums og arbejdet sammen med top-navne som Palle Mikkelborg og DJ Static for at nævne to yderpunktet i det musikalske landskab.  De har høstet fem- og seksstjernede anmeldelser i både ind- og udland. Det er første gang, at Blood Sweat Drum + Bass skruer sig ned i det stramme pop-nummer-format, så der bliver nok til både gården og gaden. Derudover spiller Blood Sweat Drum + Bass flere af sangerinderne Gunhild Overegseths og Turid Guldins kompositioner.

 

Billetter â 100 kr. (50 kr. for studerende), kan fås på Sydfynsbilletten.dk, Billet.dk, eller på skolens kontor 6224 2419.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php