Besøg bibliotekets skjulte skatkammer – på telefonen

25. august 2015

 

Få en guidet tur rundt imellem bibliotekets mange gode digitale tilbud i uge 36 og 37


Bibliotekets virtuelle hylder bugner af spændende tilbud, men kun få ved hvilken skat af viden, inspiration og underholdning der ligger gemt bag ganske få klik fra bibliotekets hjemmeside. I de næste par uger sætter biblioteket derfor fokus på sine mange e-ressourcer og hjælper dig med at finde frem til dine nye yndlingssites.

 

Både for nørder eller nybegyndere
Er du vild med videnskab, vævning eller golf? Skal du tage kørekort eller bare skrive en rigtig god opgave? Så er der masser af information at hente på bibliotekets digitale hylder. Helt gratis. Mange lånere har allerede fået øjnene og ørerne op for de mange gode læse og lytteoplevelser, som findes på e-reolen.dk. Men biblioteket giver også adgang til f.eks masser af digitale tidsskrifter og magasiner om alt lige fra data-tech over boligindretning til international politik. Mange har dog brug for lidt hjælp til, at finde vej til bibliotekets digitale skatte via iPad-en eller telefonen, og det hjælper dine bibliotekarer dig med i de kommende uger.

 

Besøg dit digitale bibliotek
Uge 36 og 37 på Svendborg bibliotek
Hver dag kl. 13.00 – 16.00
Medbring gerne din egen smartphone, bærbare eller tablet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php