Svendborg – det nye sort

26. august 2015

 

AF PER NYKJÆR JENSEN

 

Svendborg har endelig smidt træskoene og fundet løbeskoene frem. En perlerække af flotte initiativer er i støbeskeen. Vi skal til at beslutte, hvordan vi får mest glæde af Frederiksø. Der er mange muligheder: teater og koncerter, maritimt museum med levende udstillinger, havnebad, kreative værksteder i de store haller osv. Alt dette vil, sammen med et nyt Øhavscenter i Christiansminde, et nyt Simac og nye initiativer til øget tilflytning, være med til at redefinere Svendborg.

Der er få steder i Danmark, hvor borgere og turister har så mange tilbud. Nu beviser vi, at de tog fejl, dem der gik rundt og sagde, at der inter sker i Svendborg, det passer nemlig ikke!  Vores nye slogan er derfor: ”Svendborg – STEDÉT – i provinsen. Her bor vi – det skulle du også tage at gøre”. Tag det til jer og vær stolte af alt det, der sker i vores dejlige by. Støt op om alle de gode tiltag og alle ildsjælene, som lægger så meget arbejde i at få tingene til at ske.

Der gøres meget for at sikre øget tilflytning, og for aktivt at tiltrække nye virksomheder har byrådet netop søsat et nyt koncept – ”Svendborgdagen(e)”.  Her vil en række erhvervsfolk, i tæt samarbejde med kommunen, invitere virksomhedsejere til Svendborg. Byen og dens mange tilbud og muligheder skal vises frem for gæsterne, som også skal møde kommunens topfolk og andre lokale erhvervsfolk. Vores fornemste opgave er derfor nu at udbrede det gode budskab – til vores venner og familie og ikke mindst alle vores samarbejdspartnere og forretningsforbindelser. Fortæl dem om alt det der sker, og at de skulle tage at flytte herned og blive en del af det gode liv her. Hvis vi gør det effektivt, enstemmigt og vedholdende – så vil vi i løbet af kort tid gøre Svendborg kendt som Danmarks bedste by for bosætning og etablering af virksomhed. Jeg er sikker på, at denne branding vil tiltrække nye svendborgere og nye virksomheder. Bosætning skaber job og job skaber bosætning – og det er en god og selvforstærkende spiral.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php