Så starter folkemusikken igen

27. august 2015

 

Efterårssæsonen 2015 skydes i gang med fest og farver, når Folk For Folk 1. september holder 10 års Jubilæum på Arne B.

 

På tirsdag fejrer Sydfyns Folkemusikforening Folk For Folk 10 års Jubilæum. Jubilæet bliver fejret i nye lokaler, idet foreningen efter 10 år på Hansted, samtidig flytter til  spillestedet Arne B.  Folk For Folk har i årenes løb præsenteret folkemusik hver eneste tirsdag, hvert forår og hvert efterår. Det er blevet til ca. 370 koncerter med danske og internationale kunstnere. Herudover har der én gang om måneden været afholdt Åben Scene, hvor alle har været inviteret til at deltage. Alt dette vil selvfølgelig fortsætte, men nu i mere brugervenlige omgivelser. På Arne B er der ingen trapper og rygning er ikke tilladt. Herudover er der mulighed for at bestille mad inden koncerterne.

 

Jubilæet vil blive markeret inden aftenens koncert. Der vil blive sagt et par ord og budt på boblevand m.m. Herefter vil det blive afsløret hvem der skal modtage den nyindstiftede Folk For Folks jubilæumspris på 3.000 kr. Det kan afsløres, at det denne første gang bliver til en lokal musiker. Med prisen følger et flot maleri af kunstneren Marrian Bødker Larsen.

 

Aftenens koncert er samtidig efterårssæsonen 2015 ‘s første koncert:

Perry Steenbäck & Dekadansorkestern (SWE, DK)

 

Dekadansorkestern spiller viser af bl.a. Cornelis Vreeswijk, Evert Taube, Dan Andersson, Myhre/Hovland og Stenbäck. Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer, og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner. Hans entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil. Perry har også bevist, at han som sanger og fortolker har meget på hjerte. Det velspillende band, af lutter rutinerede musikere, har mange års sammenspilserfaring.

 

Perry Stenbäck: Vokal, guitar

Christine Dueholm: Trommer, kor

Naja Storebjerg: Kor, perkussion

Henrik Kunz: Kontrabas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php