Musik fuld af eksotiske krydderier

31. august 2015

Giant Steps præsenterer ensemblet Sund-Sabri-Rose-Fedai  torsdag d. 3. september kl. 20 på Arne B.
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps er klar til at sende publikum ud i dens store verden

 

Et sandt sansebombardement af forskellige musikalske indtryk er på spil torsdag d. 3. sept. i musikforeningen Giant Steps. En ganske usædvanlig og original koncert venter publikum, når ensemblet Sund-Sabri-Rose-Fedai sender en duft af indisk raga/folkemusik, world, jazz og europæisk klassisk musik til vejrs. Med et skræddersyet repertoire leveret af guitaristen John Sund og den indiske sarangi-spiller Kamal Sabri, der desuden involverer musik af middelalderkomponisten Hildegard von Bingen – som de fire kunstnere sammen improviserer over – bliver der ikke sparet på krydderierne. Oplev alt fra intense og stemningsmættede  passager, sprængfyldte rytmer, vilde intensive solo-forløb til raffineret leg med toner, gribende melodier og meditative øjeblikke.

Kamal Sabri tilhører den syvende generation ud af en fremtrædende familie af klassiske indiske musikere og har optrådt både med nogle af Indiens største samt europæiske profiler som Jan Garbarek og Jukka Tolonen. I selskab med den virtuose og storsprudlende danske guitarist John Sund, der længe har befundet sig i grænselandet mellem jazz og verdensmusik, kan Sabri og hans strygeinstrument sarangi’en ikke få en mere spændende legekammerat.

Desuden medvirker den danske sopran Rose Svastha samt den unge talentfulde tabla-spiller Mirwais Fedai, hvis baggrund er afghansk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php