Tryllebindende drømmejazz

28. september 2015

Efter en Europaturné lander guitaristen Jakob Bro i musikforeningen Giant Steps torsdag aften d. 1. oktober.
www.giantsteps.dk

 

Mesterguitaristen Jakob Bro gæster Giant Steps

 

En dansk musiker og komponist, der for alvor har markeret sin position både herhjemme og i udlandet de senere år, er guitaristen Jakob Bro. Det skyldes ikke mindst hans opsigtsvækkende og anmelderroste albumtrilogi  Balladeering-Time-December Song med en stjerneparade af amerikanske musikere. Et udspil, som allerede står som en klassiker i dansk jazz.

 

Sidste år tog Bro så endnu et skridt op ad karrierestigen med CD’en Gefion, udgivet på det legendariske pladeselskab ECM. Det er bl.a. numre herfra, som mesterguitaristen præsenterer, når Giant Steps inviterer til koncert på Arne B torsdag d. 1. oktober kl. 20. Gribende og enkle, smukke og sfæriske.  Alt er, som det skal være, når Jakob Bro er på banen. Et originalt, fjerlet guitarspil på rundrejse i drømmende, melodiske lydlandskaber og som i årenes løb har udløst ikke mindre end fem Danish Music Awards. To mangeårige sidemen og eminente musikere amerikanske Thomas Morgan samt danske Kresten Osgood på henholdsvis bas og trommer bakker op på fornemste vis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php