Top-direktør i Fremtidsfabrikken

28. september 2015

(Foto: Mads Claus Rasmussen)

 

Først holdt han oplæg for 125 erhvervsledere i Borgerforeningen i Svendborg. Og bagefter besøgte han de kreative iværksættere i Fremtidsfabrikken i Svendborg, inden han sluttede af på virksomhedsbesøg

Thomas Borgen, CEO, i Danske Bank brugte en dag i Svendborg, og kunne drage tilbage til København med inspiration og ny viden fra hvordan iværksættere anno 2015 lever har det.

På Fremtidsfabrikken i Svendborg fortalte fabrikschef Susanne Linnet Aagaard om fabrikken, og samarbejdet mellem iværksættere, rådgivere og det offentlige.
Ligesom Eva Kristina Mikkelsen,1:30 Kommunikation og Morten Sylvest, Socialt Fagligt Fokus, på en levende og underholdende måde fortalte om deres iværksættervirksomheder.

– At starte som iværksætter, er næsten det samme som at føde. Du går igennem de samme faser af usikkerhed, forhåbninger og håb, som ved en fødsel, lød det fra tre-børn-moren Eva Kristina Mikkelsen.

Mens Morten Sylvest der i år kan fejre fem års fødselsdag i virksomhed Socialt Fagligt Fokus samme med sin hustru Susan Sylvest, fortalte om udfordringerne ved at finde penge og investorer til mindre virksomheder.

Inden Thomas Borgen selv gav sine og Danske Banks betragtninger og synspunkter på iværksætternes udfordringer.

Så det var en topchef der kunne tage hjem fra “Vandkants-Danmark” med en anderledes positiv oplevelse efter at have både de mere traditionelle erhvervsledere i Borgerforeningen, og senere de kreative iværksættere i Fremtidsfabrikken. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php