Svendborg Kommune dunker aftale med Rabbits i kurven

5. oktober 2015

(Foto: Mads Claus Rasmussen)

 

I en fyldt ”Kaninhule” – Svendborg Idrætscenter – satte Svendborgs viceborgmester Henrik Nielsen og basketballklubben Svendborg Rabbits direktør Troels Mortensen deres navne på et stykke papir. Det skete i Rabbits premierekamp mod Hørsholm 79 i basketball-ligaen. En kamp hvor Svendborg kommune var kampsponsor og inviterede hele byen til gratis topunderholdning.

Det var en ny tre-årig samarbejdsaftale mellem Svendborg Kommune og Svendborg Rabbits som blev underskrevet.

 

Aftalen betyder, at de to parter frem til 2018 indgår et samarbejde, hvor Rabbits bl.a. stiller spillere til rådighed til skolerne i Svendborg Kommune, ligesom basketballklubbens ledere og trænere ved forskellige lejligheder stiller op ved arrangementer i Svendborg Kommune.

Ligeledes indeholder aftalen et punkt om at, Rabbits er vært for en inspirationsdag for folkeskolens idrætslærere. På dagen kan Rabbits bidrage med viden og undervisning, fysisk træning, mentaltræning, kost, øvelser etc.

Ideen er at Rabbits direkte videregive deres kunnen og viden til idrætslærerne i Svendborg Kommune, som så igen kunne tilrettelægge en endnu bedre idrætsundervisning for kommunens elever.

 

Som en del af aftalen bliver Svendborg Kommune synlig sammen med de andre samarbejdspartnere i Svendborg Rabbits.

Det sker bl.a. bannerreklamer ligesom Svendborg Kommune markedsføres via to af spillerne på Rabbits med trøjereklame. De to spillere er Claus Maegaard og den nye amerikanske spiller Anthony Borden. Herudover bliver Svendborg Kommune profileret i kampprogrammerne og på Rabbits hjemmeside.

Viceborgmester Henrik Nielsen er glad for aftalen.

 

 –  Den er med til at vise, at vi som kommune også støtter nogle af de idrætsfyrtårne, som vi har i Svendborg Kommune. Her hører Svendborg Rabbits til blandt de førende. Og indenfor de senere år har Svendborg Rabbits markeret sig som en af Danmarks bedste basketball-klubber.

Samtidig får vi lejlighed til at trække på den viden og knowhow som Svendborg Rabbits trænere og ledere besidder indenfor træning. Det passer godt til den satsning som Svendborg Kommune har med idræt og sport, siger Henrik Nielsen. Samme positive toner lyder fra Svendborg Rabbits-direktør Troels Mortensen.

 

– Vi er glade for at Svendborg Kommune  fortsætter som en del af vores stadig større netværk af samarbejdspartnere. Det viser, at Svendborg Kommune også gerne vil bakke op om det store arbejde vi laver i Svendborg Rabbits. Ligesom vi selvfølgelig gerne vil være en god samarbejdspartner i forhold til kommunen, siger Troels Mortensen.

Aftalen mellem de to parter har en værdi på 180.000 kr. om året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php