SOS fra Skarø Festival

16. oktober 2015

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Dårligt sommervejr ødelagde økonomien. Nu skal en støttekoncert sikre festivalen i fremtiden

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

I dagene op til weekenden den 10.-12. juli i år viste moder natur sig fra sin værste side. Kraftige regnbyger og stormstød op mod 26 m/s fejede stort set alt væk på sin vej over det sydfynske. Og lige midt i det hele lå en festivalplads på Skarø.
Torsdag den 9. juli gik det helt galt. Teltene på pladsen blev trukket med pløkkerne op af jorden og forsvandt ud i det grå. Vandet fossede ind overalt. Der var kun én ting at gøre – lukke festivalen ned af sikkerhedsmæssige årsager. Det værst tænkelige scenarie for en festivalarrangør var en realitet.

 

Overskud borte med blæsten
Hele torsdagens program på årets Skarø Festival blev blæst omkuld. Man måtte søge ly i en lade og forsøge at afvikle den del af musikprogrammet, som nu var muligt. Mange gæster udeblev helt på grund af vejret, og barer og madboder fik også et hak i økonomien. Underskuddet var en kendsgerning.
– Det var simpelthen en katastrofe. Men trods omstændighederne så har vi besluttet, at der SKAL være en festival igen i 2016, siger Lasse Bekker, der sammen med Rune Kruse er festivalarrangør af Love In – Skarø Festival.

 

Støttekoncert nødvendigt
Kassen er tom. Sådan er det bare. Og for at kunne holde niveauet på festivalen, med muligheden for at tiltrække spændende kunstnere, leje ordentligt lyd/lysanlæg og overordnet set tilbyde festivalgæsterne gode forhold, så kræver det en økonomisk startpatron. Og hvad gør man så? Man holder en stor støttefest – selvfølgelig.

Det bliver lørdag den 31. oktober, at spillestedet Kammerateriet lægger hus til støttefesten for Love In. En hel dag fra kl. 12 til 03.00 vil der være musik på scenen og forhåbentlig rigtig mange mennesker gennem døren for at give deres støtte til festivalen.
Det koster 395 kr. for heldagsbilletten og 195 kr. for eftermiddagen. Og der er i skrivende stund allerede masser af spændende orkestre på programmet. Således kan opleves: Kontekst, Første Forsøg, Morten Møller Trio, Dans & Lær, Bound By Law, Mojo Risin´, og som aftenens slutorkester kommer AC/DC tribute orkestret Bad Boy Boogie og fyrer den af.

Du kan også købe t-shirts for 295 kr., uanset om du er med til festen eller ej. Det kunne jo være en idé for de virksomheder, som vil støtte festivalens fortsatte eksistens, at putte en t-shirt i årets julegavepakke til medarbejderne.

Alle musikere optræder gratis til støttefesten, og hele billetprisen, ølsalget og overskuddet fra t-shirts går til festivalen og sikrer, at der kan afholdes en Love In 2016.

– Der er 350 billetter til salg, og vi satser på udsolgt, lyder det fra Lasse Bekker og Rune Kruse.

 

Køb din billet og/eller t-shirt på www.billet.dk/lovein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php