AC/DC tribute til støttefest for Skarø Festival

26. oktober 2015

AC/DC tribute orkestret Bad Boy Boogie 

 

Svendborgbandet Bad Boy Boogie hylder AC/DC til støttefest for Skarø Festival på Kammerateriet.

 

Det kommer ikke meget tættere på originalen, end når AC/DC tribute-bandet Bad Boy Boogie ruller rock-maskinen i stilling på startbanen, og gør klar til take-off med publikum ud af Highway to hell. Lydbilledet er så autentisk med originalen fra ’down under’ at du ganske enkelt tror det er løgn.
En leadguitarist som har nørdet så meget i detaljen, at han kunne ta´en ph.d. i de legendariske Angus Young guitarsoloer. En forsanger som stikt mod alle naturlove, formår, at flette Elvis ind i AC/DC i både vokalen og hele sin performance på scenen. Og en rytmegruppe som kan få selv den mest hærdede brolæggerjomfru til at syne som et sæt sølle sushi-pinde.

Eller sagt på en anden måde: de her rockdrenge har hørt mere AC/DC end de fleste.

Bad Boy Boogie væltede nærmest Ølteltet ved en propfyldt koncert på Skarø Festival i sommer. Det er derfor helt naturligt at det bliver netop det orkester, som slutter den store støttefest for Skarø Festival, der afvikles lørdag den 31.oktober på Kammerateriet.

Festivalen på Skarø blev i år ramt af et voldsomt uvejr, som gjorde, at man måtte lukke det hele ned i en periode. Det betød et stort huk i økonomien for arrangørerne som følge af manglende indtægter på billetter, øl og mad.
Nu holdes der en støttekoncert, hvor alle artister optræder gratis for at sikre festivalens fortsatte eksistens.

– Vi havde en fantastisk oplevelse sammen med publikum i sommer på Skarø, og er glade ved at kunne hjælpe festivalen ved at komme og spille til støttefesten, lyder det fra bandets forsanger, Lars Knigge.
Mere end 40 år har det australske hardrock band AC/DC på bagen. I dag har de opnået kultstatus og ligger klart i førerposition som et af verdens absolut bedste rockbands.
Det er ikke Heavy Metal eller bare hård rock. Det er AC/DC.
Bad Boy Boogie formår at skabe den helt perfekte og autentiske stemning om AC/DC.
Oplev dem på Kammerateriet den 31.10. til noget der kommer til at ligne en atomar-rock-hyldest af alt det bedste fra hylden hos de australske rock-koryfæer.

 

Læs også: S.O.S. fra Skarø Festival

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php