Tilskud til musikaktiviteter

12. januar 2009


Svendborg musikråd -er klar med en pose penge til musikaktiviteter for 2009

Efter et travlt 2008 er Svendborg Musikråd klar til at trække i arbejdstøjet og hoppe ind i et nyt år med masser af aktiviteter. Og det bedste af det hele: Musikrådet har igen en hel pose penge at gøre godt med og er klar til modtage årets første ansøgninger.
Der kan bl.a. søges om tilskud til koncerter med amatører og professionelle orkestre, musikdramatik, nyskabende og tværkulturelle projekter, indspilning af CD. Herudover giver rådet honorartilskud til lokale, erfarne orkestre, ensembler eller solister i forbindelse med et koncert-job enten i Svendborg eller ude i det ganske land.

Kommunens skolebørn bliver også tilgodeset. Det efterhånden tilbagevendende musiktilbud Slå Ørerne Ud, hvor Svendborg Musikråd serverer en række spændende og alsidige koncerter med lokale orkestre i Musikkens Hus, er igen på programmet til efteråret.
 Musikrådet skal desuden fortsat, i tæt samarbejde med Musikskolen, stå for Svendborg Stadsensembles aktiviteter. Det store 10–mands orkester Jakadaba Project, der i sidste år blev udnævnt til stadsensemble, vil også i 2009 skulle repræsentere Musikkens By Svendborg – og der nu igen mulighed for at bestille orkestret til diverse arrangementer. 

Flere oplysninger om Musikrådets aktiviteter og regler for tilskud kan hentes på www.svendborg-musikraad.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php