Jazzdiva fra Paris på visit i Giant Steps

16. november 2015

Pianisten Jakob Park og den anerkendte franske jazzsangerinde Julie Erikssen er på visit i Giant Steps torsdag d. 19. november kl. 20
www.giantsteps.dk

 

Jakob Park Trio og den franske sangerinde Julie Erikssen er klar med deres første koncerter i Danmark

 

Den dansk-koreanske pianist Jakob Park har siden sin afgang fra Nordjysk Musikkonservatorium i 2008 markeret sig stærkt på den skandinaviske jazzscene med to anmelderroste soloalbums bag sig og massiv turnévirksomhed i Østrig, Norge, Tyskland samt på den hjemlige scene. Klaverspillet er elegant og opfindsomt, og hans mange iørefaldende kompositioner er bestemt også værd at lytte til. Torsdag d. 19. november besøger Jakob Park Giant Steps, og med sig har han den parisiske jazzdiva Julie Erikssen. Et spændende nyt samarbejde, som nu kan høres for første gang i Danmark.

 

Erikssen er inspireret af blandt andre Eva Cassidy, Ella Fitzgerald og Dinah Washington. Hendes krystalklare, varme stemme er sart og skrøbelig, men rummer også vildskaben og fremdriften. På ganske få år har hun sunget sig ind i superligaen af fransk jazz, hvor hun optræder med både udvalgte jazzstandards samt egne originale sange, der indeholder elementer fra jazz, blues, pop og soul. Koncertens to hovedpersoner bliver bakket op af et par af dansk jazz’ sværvægtere bassisten Morten Ankarfeldt og trommeslageren  Janus Templeton. Koncerten starter kl. 20 og kan opleves på

Giant Steps’ faste spillested Arne B.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php