flyttilsvendborg.nu

17. november 2015

Store outdoor reklamer på info-skærme ved Rosengårdscentret i Odense opfordrer til at flytte til ‘det gode liv’ i Svendborg.
(Foto: Niels Lund)

 

Odenseanerne skal overveje at skifte bopæl. Og det skal være til Svendborg.

 

Svendborg løfter Svendborg.  Det er titlen på en ny markedsførings- og brandingkampagne, som Svendborg Kommune skyder i gang sammen med erhvervslivet, kulturlivet samt en række andre parter i kommunen.

– Målet er at få Svendborg sat på landkortet, og få endnu flere folk til at flytte til Svendborg. Og jeg tror på, at det lykkedes denne gang. Vi har i det seneste år allerede fået flere tilflyttere til byen, og den udvikling, håber jeg vil fortsætte, siger borgmester Lars Erik Hornemann, da han mandag åbnede en stor kampagne i Rosengårdcentret i Odense.

I de kommende måneder vil alle besøgende i og omkring Rosengårdcentret blive mødt af store outdoor-reklamer med teksten ”Vil du leve det gode liv? Flytttilsvendborg.nu”. Ligesom de store LED-skærme inde i centret vil fortælle hvorfor fynboer og især odenseaner samt alle andre, der besøger Rosengårdcentret skal skifte bopæl til 5700 Svendborg.

Markedsføringskampagnen i Odense bliver samtidig fulgt op af åbningen af en ny hjemmeside flyttilsvendborg.nu samt en tilhørende Facebookside.

 

– Vi sætter alle sejl til med det meget synlige indtog i Odense, samtidig med at vi gør os synlige på de sociale medier.  Vi har også hele erhvervslivet med. I første omgang er næsten alle ejendomsmæglerne i Svendborg aktive i kampagnen. Ligesom de to store idrætsfyrtårne GOG og Svendborg Rabbits samt Shopping Svendborg støtter op økonomisk, siger Lars Erik Hornemann, der også forklarer valget af Rosengårdcentret med, at centret trækker folk fra dele af Vestsjælland og dele af Syd- og Sønderjylland som kunder.

Ejendomsmægler Kim Thomsen, Estate i Svendborg, tror at den kommende kampagne vil sende flere nye indbyggere til Sydfyn.

– Vi kan tydeligt mærke, at folk igen er interesseret i at købe ejendomme. Og vi oplever en stigende interesse for at bo og leve på Sydfyn. Derfor ser vi kampagnen Svendborg løfter Svendborg som en indlysende ide, hvor alle parter gør en indsats for at trække nye folk til området. VI tror på, at hvad der er godt for Svendborg og Sydfyn er også godt for resten af Fyn, siger Kim Thomsen om Svendborgs indtog i Odense.

Det er Svendborg virksomheden Sparrings-partner Aps og Bureau 117, Kolding, der står bag den strategiske og kreative del af kampagnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php