22 unge toptalenter besøger Giant Steps

23. november 2015

Guitaristen Viktor Sandstrøm er en af de mange unge talenter, der står på scenen, når Giant Steps byder på dobbeltkoncert torsdag d. 26. november kl. 20.
www.giantsteps.dk

 

Forrygende dobbeltkoncert med nye fremadstormende jazzmusikere

 

Under overskriften Ung Jazz Gir Den Gazz sætter Giant Steps torsdag d. 26. november kl. 20 fokus på unge talenter, Ikke mindre end 22 musikere kigger forbi ved aftenens dobbeltkoncert på Arne B.

Allerførst skal publikum opleve prismodtagerne af Ung Jazz 2015 – nemlig Viktor Sandström Trio, der løb med sejren i årets landsdækkende talentkonkurrence ved finalen d. 3. maj i Copenhagen Jazzhouse. Guitaristen og komponisten Viktor Sandström er allerede ved at skabe sig et navn på den danske og svenske jazzscene med sit melodiske, udtryksfulde og overraskende spil. Godt hjulpet af sine to talentfulde venner bassisten Johannes Vaht og trommeslageren Daniel Johansson, der danner en solid rytmesektion med solistiske indspark, er trioen en klar vinder. Her er intimt sammenspil udført med stort musikalsk og instrumentalt overskud, mens nordisk klingende melodier,  moderne jazz og fri improvisation flyder i passende mængder ud over scenekanten.

Aftenen slutter med et brag af en koncert, når unge jazzmusikere fra FAUB, Fyns elite-bigband skruer op for en god håndfuld moderne og klassisk bigbandmusik på højt niveau.  Orkestret blev i 20 år ledet af den prisbelønnede dirigent Torben Sminge og har med skiftende besætninger spillet utallige koncerter på Fyn og øerne. Siden 2014 har den tidligere Svendborg stadsmusikant Anders Ringgaard stået i spidsen for FAUB, og det er også ham, der leder slagets gang ved denne koncert.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php