Jule-soul-fest på Arne B

10. december 2015

 

SoulDios og Love
Arne B den 18. Og 19. December kl.21:30
Entré kr. 50

 

Det er snart jul. Hjerternes fest og i den anledning vil kærligheden hyldes i stor stil, når det otte mand store SoulDios of Love indtager scenen på Arne B både fredag og lørdag d. 18. og 19. december kl. 21:30.

Orkestret er sammensat af tre dejlige vokaler, en solid duo i bunden, skønt klaver og en drilsk guitar; godt krydret med en blæser-duo bestående af sprød saxofon og finurlig trompet. I mere end ti år har det store orkester haft deres base i Svendborg. Stilen er dansevenlig soul, tilbage fra den gang hvor man rørte sin partner på dansegulvet og ikke behøvede at spejde efter ham. Bandet har en særlig kærlighed for de gamle legender som The Temptations, bl.a. kendt for hittet “My Girl”, Marvin Gaye der med sin smørstemme sang sig ind i hjerterne på folk med numre som Mercy Mercy, What’s Going On og ikke mindst Let’s get It On…

Soulmusikken har eksisteret lige siden 70’erne og gør det stadig. Der vil disse aftener også komme smagsprøver på hits fra nyere kunstnere som Amy Winehouse og Lenny Kravitz. Alt i alt må du ikke gå glip af den sidste store danseaften på Arne B i år. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php