Giant Steps Dream Jam

13. december 2015

Giant Steps Dream Jam Band er på stikkerne torsdag d. 17. december kl. 20 
www.giantsteps.dk

 

Saxofonisten Michael Blicher har samlet et drømmehold til årets sidste koncert i Giant Steps

 

Gå ikke glip af dette helt specielle musikalske møde, hvor en af landets  storswingende saxofonister Michael Blicher for en enkelt aften har fået lov til at sammensætte sit drømmeband. Det bliver ganske uforudsigeligt, men med garanti vildt og løssluppent. Sådan indleder Giant Steps deres musikalske opråb i denne uge, inden musikforeningen åbner dørene på Arne B torsdag d. 17. december kl. 20 med den traditionsrige december-jam-koncert, som også er årets sidste arrangement.

 

Alle bandets fem medlemmer er fremtrædende musikere med noget på hjerte og har hver især gjort sig bemærket på den danske musikscene. Nu mødes de på tværs af stilarter og boldgader for første gang i denne konstellation for uden livrem og seler at springe på hovedet i et brusende hav af jazz, soul og blues. Dette dugfriske setup –  måske Danmarks nye supergruppe – sætter alt over styr og deler ud af masser af saftige musikalske cocktails.

De øvrig medvirkende er Mike Andersen: vokal/guitar, Palle Hjorth: hammondorgel, Thomas Vang: bas og Mads Andersen: trommer.

Aftenen byder desuden på det legendariske jule-CD- lotteri og ikke mindst afsløring af

 

Giant Steps helt dugfriske forårskoncertprogram, som bliver leveret fra trykkeriet samme dag. Her fremgår det bl.a., at sæsonen indledes med 6 Vinterjazz-koncerter med start torsdag d. 28. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php