Giant Steps slår tonen an med nyt stort koncertprogram

25. december 2015

Saxofonisten Marius Neset fra bandet JazzKamikaze pryder forsiden på Giant Steps’ nye forårsprogram.
www.giantsteps.dk

 

Sæsonen åbnes med Vinterjazz 2016

 

Den lokale musikforening Giant Steps har netop sendt sit nye forårsprogram på gaden, og der bliver noget at glæde sig til. Forude venter nemlig en stor smuk og frodig buket af musikalske tilbud. Det er naturligvis fortsat jazz og verdensmusik i en herlig blanding af det velkendte og nye grænsesøgende, som er Giant Steps’ varemærke, og brænder man for ganske specielle og underfundige oplevelser, fås de også i passende mængder.

 

Igen i år starter sæsonen med en lille Vinterjazzfestival, som rummer seks spændende og alsidige koncerter. På åbningsaftenen torsdag d. 28. januar kan Giant Steps helt ekstraordinært præsentere det 8 mand/kvinde store ensemble Old News, som åbnede sommerens Copenhagen Jazz Festival.  Ensemblet var sammensat til lejligheden og er et skønt broget musikalsk kludetæppe bestående af tidens fremtrædende musikere, bl.a. Nulle, Emil de Waal, Randi Laubek, Band Ane og Gustaf Ljungreen  Men der er masser af andre godbidder under Vinterjazzen bl.a. JazzKamikaze, som med deres hæsblæsende fusionsjazz, er på 10 års jubilæumsturné.

 

Programmet, der strækker sig fra  d. 28. januar til d. 2. juni, indeholder i alt 21 koncerter. – og både danske og udenlandske musikere står klar i kulissen. Derudover bliver der plads til semifinalen i den årlige talentkonkurrence Ung Jazz, som igen skal foregå i Svendborg. Også foreningens nye initiativ fra sidste forår Giant Steps I Børnehøjde er med. Søndag d. 20. marts kan børn i aldersgruppen 4 – 7 ´år og deres familie opleve koncertfortællingen Den Brune Kuffert, hvor velkendte danske jazzmusikere medvirker.

 

Alle koncerterne afholdtes på Giant Steps’ faste spillested Arne B.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php