Hvad bruges pengene til i Svendborg Kommune?

21. januar 2009


Læs hvad pengene i Svendborg Kommune bruges til her

Et nyt år er startet. Nye udfordringer og nye mål venter forude, og det koster alt sammen rigtig mange penge. Men hvor kommer pengene fra? og hvordan fordeles de ud til de respektive budgetter?
Svendborg Kommune har et samlet budget på ca. 3 mia. kr. hvilket svarer til omkring 30.000 kr. pr. borger. Disse kommer hovedsageligt ind på skatten, som udgør ca. 1,8 mia. kr. af indtægten i kommunekassen.
Herudover modtager kommunen 129 mio. kr. i ejendomsskat og 31 mio. kr. i selskabsskat. Svendborg Kommune får 952 mio. kr. i tilskud fra staten, svarende til 16.000 kr. pr. indbygger. Kommunen forventer i 2009 at låne 16 mio. kr. – og for at opnå balance i regnskabet er det nødvendigt at hente 58 mio. kr. i kassen.

Sådan ser de runde tal ud for Svendborg Kommunes budget 2009 Men hvad bruges pengene egentligt til?
Det kan du læse i den annonce Svendborg Kommune netop har lavet, og som du kan downloade her på mitsvendborg.dk samt i mere uddybende form på kommunens hjemmeside
Ønsker du detaljerede oplysninger om boligbyggeri, befolkning, økonomiske oversigter m.v. kan du hente en publikation hos Svendborg Kommune, Økonomiafdelingen, Ramsherred 5 eller ved at maile til jan.hansen@svendborg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php