Musikalsk balkan inspireret vanvid, og skurvognspoesi på Hansted 23. januar

19. januar 2009

 Præsenterer:

Bendtsens Baggård
Hansted 23.01. kl. 22:00

Tre Svendborgsvende i et galt femmandsorkester hvor den gode historie er i spil, der hvor Tom Waits møder John Mogensen og tilsat en portion musikalsk balkan-inspireret vanvid, smelter det hele sammen i en suppe af håndværkerhumoristisk folkerock når bandet Bendtsens Baggård fortæller deres historier fra alle afkroge af livets sol- og skyggesider.
Bendtsens Baggård er centreret omkring den forhenværende anlægsgartner Jonas Bendtsen, der med et glimt i øjet synger sin skæve, samfundsrevsende skurvognspoesi sammen med et band, der elsker lyden af Tom Waits og Kaizers Orchestra.

Indgredienserne i femmandsorkestret er: En gal gartner, lidt sigøjnerblod, banjo, kontrabas og klaver. Der tilsættes en portion skramlende trommer med smadret guitar, serveret med en god portion folkemusik og vanvittig meget gang i den. Denne sammenkogte gryde har simret (og kogt!) på mange mindre spillesteder primært på Sjælland, Fyn og Bornholm siden 1999. I denne periode har bandet udfyldt en upoleret plads på den danske musikscene og har opbygget et trofast stampublikum, der er faldet for den folkelige stil.

Bendtsens Baggård er nu klar med deres anden cd der byder på nye og spændende toner der ikke tidligere er hørt på den danske musikscene.


Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php