Hvem og hvad kan motivere boligejere til at energirenovere?

12. februar 2016

www.go2green.dk

 

Invitation til borger- og erhvervsnetværksmøde

 

Hvordan byder man op til dans, og hvad skal der til, for at bænkevarmerne vover sig ud på dansegulvet? Der er mange fordele for private ved at energirenovere, men boligejerne er noget forbeholdne.

 

– Det er der flere grunde til; helt overordnet er der på den ene side nogle barrierer, som ikke er bare sådan lige til at overvinde for nogle boligejere, og på den anden side er der en skare af professionelle, som er nødt til at være ordentligt “klædt på” til mødet med den enkelte privatperson, udtaler Niels Christian Nielsen, projektleder i GO2Green.

 

Hvad skal der til, for at processen går op i en højere enhed? – Det søges der svar på ved et kombineret borger- og erhvervsnetværksmøde, hvor Andrea Mortensen, som er Ph.D. og adjunkt ved VIA University, og Ole Ebbesen, som er energirådgiver hos Energirenoveringshjulet, fortæller om sagen set fra hvert deres perspektiv. Andrea har studeret filosofi, arkitektur og design og har bl.a. forsket i barrierer i forhold til energirenovering af enfamilieshuse i Danmark. Ole har sin gang ude i ”felten”, hvor han giver boligejere uvildig vejledning vedr. energiforbedringer. I forlængelse af oplæggene lægges der op til debat. Sydfyns Elforsyning giver kaffe og kage.

 

Borger- og erhvervsnetværksmødet finder sted onsdag den 2. marts 2016 kl. 16.00–18.00 hos Sydfyns Elforsyning, Fåborgvej 44, 5700 Svendborg. Alle er meget velkomne – deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig til info@go2green.dk eller tlf. 2047 9638 senest den 24. februar 2016.

 

Mødet arrangeres af GO2Green i samarbejde med Sydfyns Elforsyning, Bæredygtigt Fællesskab, Energirenoveringshjulet og Svendborg Kommune.

 

GO2Green: Offentlig-privat, nonprofit-forening med sydfynske fagfolk som partnere.

Base: Svendborg og Langeland Kommuner, men vi netværker vidt og bredt.

Hjertesag: At gøre det fordelagtigt at energioptimere og at vælge lokale, grønne fagfolk.
– Sådan reducerer vi energiforbrug og sikrer lokale arbejdspladser.

Initiativer: Lokale udviklingsprojekter; borger-, partner- og netværksmøder; offentlig, uvildig oplysning og debat; besøg af folketingspolitikere mm.

Kaffetørstig?: Du er altid velkommen i vores sekretariat!

Partnerskab?: Årligt partnerkontingent financierer vores virke. – Fagmand eller leverandør af grønne løsninger med lyst til et forpligtende forhold? – Vi hører meget gerne fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php