Tiden står ikke stille hos Dagli´Brugsen i Landet

4. marts 2016


Brugsuddeler Bent Rask Olsen er glad ved at kunne tilbyde et endnu større udvalg af varer og mere service for sine kunder
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

– Vores sandwich er blevet et hit, smiler Bent Rask Olsen, som er uddeler i Dagli´Brugsen i Landet. De ligger i kølemontren lige i starten af butikken, og har været en succes siden de kom ind i forretningen i forbindelse med at forretningen fik et løft på både design og varer sidste år. Færdige sandwich og salater er noget af det nye man kan få i Dagli´Brugsen i Landet, og de er gået nærmest som varmt brød.
– Vi har mange som er begejstret for vores nye køledisk med et udvalg af færdige sandwich, salater med mere. Især håndværkere har benyttet sig af, at de nu kan komme vejen forbi Landet, og sikre frokosten, lyder det fra Bent Rask Olsen.

 

Tilbage til rødderne
Coop Danmark, som Dagli´Brugsen hører ind under, er i fuld gang med at rulle et nyt koncept ud i hele landet. De kalder det for ’Fremtidens Dagli´Brugsen’, hvor Coop sammen med de selvstændige brugsforeninger er parate til at investere op til 300 millioner kr. i over de kommende år.
– Vi vender på en ny og moderne måde tilbage til vores rødder, hvor Brugsen er det lokale samlingspunkt, stedet hvor byen mødes og butikken, hvor man afsætter og køber sine lokalt producerede varer, udtalte kædedirektør Jesper K. Andersen, Daglí Brugsen, i forbindelse med lanceringen i januar sidste år.

Hos Dagli´Brugsen i Landet på Tåsinge betyder dette blandt andet, at tøsingerne nu har endnu større udvalg at handle lokalt.
– Vi vil gerne være med på noderne og forny os, og med det nye koncept har vi fået mange flere muligheder for at give Dagli’ Brugsen merværdi for kunderne. For eksempel kan vi med vores nye store kølediske, nu tilbyde vores kunder et langt større udvalg af for eksempel godt tilbudskød. Det har vi kune mærke på omsætningen, fortæller Bent Rask Olsen, som har været uddeler i forretningen i 25 år.

 

Den lokale foramkring
Udover mere kød på køl og færdige måltidsløsninger ’to-go’, så er der også sket andre nye ting i butikken. Der er kommet en Dankortterminal ved en kasse tre ved Tips & Lotto. Flere og flere bruger pakkepostkontoret, som har fået mere plads, og så har de lokale varer fået sit helt eget hjørne i butikken. Det er nemlig sådan, at i ‘Fremtidens Dagli’ Brugsen’ får de lokale varer en mere fremtrædende placering og kommer til at fylde markant mere.
– Det er vigtigt for et lokalsamfund, at man bakker op om de lokale producenter. Det gør vi i samarbejde med blandt andet Hellevgaard, som leverer olier, salt og grøntsager til vores butik, Vindeby Bageri som står for det altid friske bagerbrød, og æbler som kommer fra Lolks Frugtplantage, fortæller Bent Rask Olsen, der også har apotekerpakker fra Sct.Nicolai Apotek både på recept og i håndkøb.
Udenfor holder varevognen. For der bliver stadig kørt de faste ugentlige vareture rundt på hele Tåsinge. Det sker hver torsdag formiddag og eftermiddag, og med de samme to faste folk bag rattet. Den ene er Bent Rask Olsen selv.
– Vi kender jo lokalbefolkningen ret godt, og hvis Fru Larsen er dårligt gående, så kommer vi naturligvis ud med varerne til hende. Ja, nogen gange stiller vi det enda i køleskabet, hvis der er behov for det, smiler Bent Rask Olen.

2 svar til Tiden står ikke stille hos Dagli´Brugsen i Landet

  1. Steen Løgstrup
    13. marts 2020 at 07:10

    Fantastisk god service,alle tiders. med venlig hilsen.

  2. 12. april 2020 at 07:02

    Udbring vare lidt oftere end onsdag evt.også fredag.en rigtig god ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php