Anders And – hvad er det værd?

29. februar 2016

 

Få vurderet dine gamle Jumbobøger og Anders And & Co. af samler og ekspert Anders Christian Sivebæk på Svendborg Bibliotek.

 

Har du guld fra Andeby på loftet? Sådan spørger Anders Christian Sivebæk fra Svendborg Bibliotek byens Anders And entusiaster. Anders Christian er i sin fritid donaldist, altså inkarneret Anders And-fanatiker, og ved en helt utrolig masse om Andeby og omegn. Onsdag den 23. marts fra kl. 14.30 fortæller han dig om de gamle Anders And blade du har på loftet eller i skabet er noget værd.

Har du selv sjældne udgivelser derhjemme, så tag dem med og vis dem frem til de andre interesserede, og hør hvad de cirka er værd. Hør også om forskellen på et almindeligt brugt Anders And-blad og et blad som er flere tusinde kroner værd. Anders Christian medbringer originalsider – dvs. nogle af de originale sider som tegnerne har tegnet med blæk og som er brugt til at trykke alle senere udgivelser af netop de historier.

Arrangementet henvender sig både til børn og voksne – fx bedsteforældre og deres børnebørn – alle er velkomne. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar.

 

FAKTA:

Anders Christian Sivebæk er bestyrelsesmedlem i og medstifter af Dansk Donaldist-Forening, han er for øjeblikket ansat som vikar ved Svendborg Bibliotek, og deler glad og gerne ud af sin store viden om tegnere, skabere og forfattere i Andebys univers.

Anders Christian har en af de største danske samlinger af Anders And – bl.a. fordi han i februar 2015 var med til at købe en anden storsamlers samling – samlingen er komplet hvad angår Anders And & Co. fra 1949 til i dag.

Et svar til Anders And – hvad er det værd?

 1. Palle ott
  12. august 2018 at 08:51

  Hej
  Vi har en fuld og ubrudt Anders and blad samling årgang 1989.
  Kan du være behjælpelig med en vurdering af disse
  Mvh Palle ott
  Tlf : 61710368

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


Køb billet til teaterforestillingen
den 28. og 29. sept. her

NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php