Mellemøstlig nytårsfest på biblioteket

7. marts 2016

 

Alle er velkommen når der traditionen tro inviteres til fejring af det mellemøstlige nytår newroz på Svendborg Bibliotek

 

I mange år har den mellemøstlige nytårstradition nowruz eller newroz været en fast og festlig tradition på Svendborg Bibliotek. Særligt svendborgensere med iranske rødder har bidraget til den årlige fejring med traditionelle danse og smagsprøver fra det iranske køkken.

I år er sætter festen særligt fokus på de kurdiske newroz-traditioner, når der inviteres til nytårsfejring på Svendborg Bibliotek fredag d. 18. marts kl. 18.30. Alle er velkommen og arrangementet er gratis, så kom og vær med i festlighederne, hør om de kurdiske nytårstraditioner og smag på traditionelle kurdiske retter. En dygtig børnedansegruppe leverer den musikalske underholdning.

 

Newroz – kurdisk nytår
På Svendborg bibliotek
Fredag d. 18. marts kl. 18.30
Gratis // Mød bare op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php