Von Dü giver koncert på Kammerateriet

7. marts 2016

 

Von Dü
Kammerateriet den 12.marts kl.22:00

 

Du kan opleve albumaktuelle, Von Dü for fuld udblæsning, når de giver koncert på Kammerateriet i Svendborg.

Det københavnske ni mands store band udgav den 19. februar det tredje album i rækken “Bankende Hjerter”, der nu  følges op af deres Genstart-Danmarksturné. I den forbindelse slår de så et smut forbi Svendborg, hvor de gæster Kammerateriet til et brag af en koncert.

Publikum kan forvente en koncert med smæk på, når bandet indtager scenen. Von Dü spiller reggae og ska krydret med både pop, rock og hiphop noter, toppet med groovy rytmer og lækker blæs. Som en tro følgesvend til deres musik står så deres fede live-shows, hvor de som altid er garanter for at have krudt i røven og give publikum den gladeste musikfest. Så der er for alvor lagt i gryden til en festlig koncert.

 

Miljøbevidst band
Efter en intens periode i studiet er københavnske Von Dü igen klar til at vælte Danmark med nyt album, musikvideo, Danmarksturné og støttekoncerter. Det ni mand store band, der er kendt for deres eksplosive og spektakulært underholdende live-shows, viser med deres nye og tredje album en moden og samfundsreflekterende side, men serverer både musik og lyrik med deres sædvanlige karakteristiske gadedrengecharme. På bandets kommende album, “Bankende Hjerter” er tekstuniverset præget af, at bandet tager stilling til aktuelle miljø- og samfundsproblematikker. Men der er også handling bag ordene! Von Dü kickstartede nemlig deres Danmarks-turné med tre støttekoncerter i Købehavn, hvor al overskuddet gik ubeskåret til Mellemfolkeligt Samvirke, Klimabevægelsen Danmark, og Nødhjælpens Ungdom (Folkekirkens Nødhjælp).

Støttekoncerterne har allerede vist sig at være en kæmpe succes. Bandet meddelte i fredags på deres Facebook-profil, at deres første koncert, der blev spillet på Loppen, Christiania gav en donation på knap 28.000 kr. til Mellemfolkeligt Samvirke.

 

I forlængelse af albumudgivelsen lancerede bandet for nyeligt førstesinglen ”Genstart” med en dertilhørende genistreg af en musikvideo. En video, hvor fire vrede uldsokker, der ikke længere vil finde sig i at være nederst i tøjhierakiet, går grassat på Nørrebro, og hvor gokkesokken bl.a. tager hævn over onanisten. Videoen ligger på Filmmagasinet EKKOs shortlist. Den er begået af Tonni Zinck, Pelle Folmer og Sunit Parekh (1606 interactive, Hydralab og Kong Gulerod Film).

 

Billetter kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php