Giant Steps i børnehøjde med kendte jazzmusikere

12. marts 2016

www.giantsteps.dk

 

Den aktive musikforening serverer et spændende musikalsk arrangement for børn og barnlige sjæle

 

Giant Steps bevæger sig ligesom sidste forår igen ned i børnehøjde og serverer søndag formiddag d. 20. marts kl. 11 et musikalsk familiearrangement på Arne B  Det er  sangerinden, komponisten  og tekstforfatteren Cecilia Engelbrecht Heick, der byder på sin spændende musikfortælling Den Brune Kuffert, og med sig har hun to af jazzens fremtrædende musikere pianisten Thomas Clausen og violinisten Kristian Jørgensen.

 

Cecilia Engelbrecht Heick har i mange år optrådt for børn og har desuden en omfattende produktion bag sig af alt fra teatermanuskripter og cirkusmusik til alvorlige og humoristiske viser for børn. Denne formiddag bliver publikum inviteret med på en eventyrlig rejse, som starter på oldefars gamle loft, hvor der ligger to dukker i en glemt kuffert – og så tager handlingen ellers fart: Den ene dukke har en violin. Den anden et klaver. Dukkerne bliver levende, og vi rejser sammen ud i verden over marker, ud til havet og langt ind i den mørke skov. Rejsen er lige ved at få sin ende i en drypstenshule dybt nede under jorden, hvor klippen har lukket sig bag os. Men så sker der noget …

Forestillingen henvender sig til børn i aldersgruppen 4 – 7 år. Inden det hele går løs, serveres saftevand og lækker søndagskage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php