Scenen er din

26. marts 2016

Svendborg Gymnasiums Bigband åbner sammen med musikforeningen Giant Steps scenen for alle musikere torsdag d. 26. marts kl. 20 
www.giantsteps.dk

 

Svendborg Gymnasiums Bigband indleder Giant Steps’s åben scene-arrangement

 

Nu er der igen bud efter alle byens legesyge musikere, når Giant Steps åbner scenen på vid gab torsdag d. 31. marts kl. 20 på Arne B og inviterer til musikalsk komsammen. En aften hvor publikum kan opleve, hvad der sker på den lokale musikscene her og nu.

 

Der plejer at være trængsel omkring scenen på til disse arrangementer, hvor enhver helt uforpligtende kan møde frem med sit instrument og gi’ den gas sammen med andre musikere. Der er også mulighed for at træde op med sit band og servere et par numre.

Ingen indviklede regler og snævre genre-grænser bestemmer her – alt er tilladt – bare man brænder for musikken og har lyst til at møde et forhåbentligt veloplagt publikum, lyder det fra Giant Steps.

 

Ikke mindre end 15 kampklare holdspillere fra Svendborg Gymnasiums Bigband med dirigent Rune Bech Lauesen i spidsen leder slagets gang og indleder samtidig aftenen for fuld udblæsning. Og så er festen i gang …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php