Svendborg Bycenter går ind i helt ny epoke

3. april 2016

Marketingkoordinator Jens Mikkelsen har været med fra starten i 1996, da Svendborg Bycenter åbnede.
(Foto: mitsvendborg.dk) 

 

20 år med Svendborg Bycenter betyder blandt andet nye åbningstider

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det er ikke alle byer, som har et så mangfoldigt handelsliv som Svendborg midtby. Her er både de små skæve specialforretninger og gågadebutikkerne, og så har Svendborg sit bycenter liggende lige i kernen af midtbyen. Her har det ligget i nu 20 år, og det skal fejres.
– Vi har fået Thurø Bageri til at lave en kagemand til 500 personer, når Svendborg Bycenter søndag den 3. april slår dørene op for fødselsdagen, og hvor også Peter Most Garden kommer og spiller i centret, siger en glad Jens Mikkelsen, som er marketingkoordinator og har været med fra starten, da Svendborg Bycenter åbnede i 1996.

 

Ny epoke – nye åbningstider
Der vil være mange flere overraskelser for kunderne i Svendborg Bycenter end blot kagemand og hornorkester på selve fødselsdagen, som helt præcist er den 1. april. Hele året vil bære præg af nye spændende aktiviteter og events, og så er der godt nyt til alle dem, som gerne vil shoppe og gøre deres indkøb på andre tidspunkter, end man er vant til.
– Svendborg Bycenter har lavet en helt ny strategiplan, som blandt andet indeholder nye åbningstider. På hverdage holder vi nu åbent til kl. 18, hvor vi tidligere har lukket kl. 17.30.
Lørdagen får også længere åbningstid, hvor vi nu giver kunderne en hel time mere til kl. 15 at besøge os. Og som den helt nye fødselsdagsgave til vores gæster i centret holder vi nu åbent den første søndag i måneden fra kl. 11-15, fortæller Jens Mikkelsen og tilføjer, at de nye åbningstider er til at regne med.
– Som forsøg kører vi med de nye åbningstider i tre år frem, og det garanterer vi vores kunder. Skulle det så gå hen og blive en stor succes med vores søndagsåbent, så har vi heldigvis en rigtig god dialog her i centret, som gør, at vi kan beslutte at ændre på det for eksempel allerede efter et år. Det kræver et flertal i huset, og som altid har vi gode demokratiske processer kørende og er meget lydhøre overfor hinandens ønsker og behov, så skulle vi komme dertil, så finder vi en god løsning på det, smiler Jens Mikkelsen.

 

Café på torvet og parkering på taget
Svendborg Bycenter er et familieindkøbscenter, hvor der både er velkendte kædeforretninger, et apotek, en række velassorterede specialbutikker og en hyggelig café på torvet midt i centret, hvor man kan nyde en god kop kaffe og et stykke kage eller en forfriskning og en sandwich.
Centret indeholder mere end 20 lejemål. På taget er her ikke mindre end 156 parkeringspladser til en 10’er i timen, og så er der altid fire handicappladser placeret lige ved elevatoren.
Hele året foregår der spændende aktiviteter i centret. Og her er det et kæmpe aktiv at have Jens Mikkelsen i huset. Mange års erfaring i virksomhedsudvikling gør, at han kender de behov, som butiksejerne har, og så er han meget opmærksom på vigtigheden af at lytte.
– Det betyder rigtig meget, at alle i centret føler, at de bliver hørt. Vi er derfor meget lydhøre overfor nye ideer og ønsker fra de erhvervsdrivende i huset – og også fra nye potentielle butikker i centret, siger Jens Mikkelsen og nævner i samme forbindelse bestyrelsesformanden Henrik Oppermann, der har butikker i flere centre på Sjælland og Fyn, blandt andet i Rosengårdcentret i Odense.
– Her har vi virkelig en stor viden og erfaring at trække på, lyder det rosende fra Jens Mikkelsen.

 

Går efter turisterne
Hvert år laves en masterplan for aktiviteter, events og kampagner i bycentret, og det kræver et godt overblik at få alle ender til at nå sammen. Jens Mikkelsen er tovholder for, at det hele kører efter planen.
– Butikkerne er gode til at tage aktiviteterne positivt til sig og komme med nye input hvert år til generalforsamlingen. Vi vil jo gerne være et center i bevægelse, og derfor arbejder vi hele tiden i at forny os og gøre det endnu mere attraktivt at komme i Svendborg Bycenter, forklarer Jens Mikkelsen og tilføjer, at i den nye masterplan er turisterne prioriteret højt.
– Vi går målrettet efter vores turister på havnen og på campingpladserne. De skal vide, at sammen med det inspirerende handelsliv i bymidten har Svendborg et sprudlende bycenter, som bestemt er værd at besøge, smiler Jens Mikkelsen.

svendborgbycenter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php