Akutgruppe Sydfyn – store indsamlingsdag

23. januar 2009Onsdag d. 28. januar kl. 15.30 har Akutgruppe Sydfyn fået foretræde for Folketingets Sundhedsudvalg. Her vil man dels aflevere de mange tusinde underskriftskort, som borgere på Sydfyn, har underskrevet med opfordring til at holde fast i Regions Syddanmarks beslutning om at bevare og udbygge akutfunktionen på Svendborg Sygehus.

Faktisk er det ikke kun sydfynboerne, der har underskrevet kort. Mange fra andre dele af Fyn har også skrevet under.
Rigtig mange underskrivere bor i Odense. Men inden foretrædet for sundhedsudvalget afvikler Akutgruppe Sydfyn endnu en del aktiviteter. De opremses herunder. Man er meget velkommen til at få uddybende bemærkninger ved henvendelse til
Koordinator Gert Rasmussen tlf: 2343 6270 


Lørdag d. 24. januar bliver ”Store-indsamlingsdag.” Restauratør Launy Lindahl har stillet ”Børsen og Matadorstuen” til rådighed i tidsrummet 12 – 17. Restauranten ligger i Gerritsgade 31, 5700 Svendborg.
Alle, der ligger inde med kort, alle kortindsamlere og alle borgere, der stadig ønsker at underskrive kort opfordres til at møde op, og ølprisen er i dette tidsrum nedsat til kr. 20.

Program for lørdag 23.01. på Børsen:
-Akutbandet (Jazz – Dixieland) spiller (Lundsgaard og co.)-Et 12 m langt banner, bliver hængt over Børsen. Det skal senere bruges til at være blikfang på Caroline S.-I baren vil forskellige kendisser knappe øl op. Mellem 12 – 13 er det borgmester Lars Erik Hornemann (V) og Curt Sørensen (borgmesterkandidat A), men også sangerinden Helle Lynge (der tidligere har støttet akutgruppen) har givet tilsagn. Hun vil også give et par numre. -Foran Børsen vil der være opsat telt, hvor kasser til indsamling af kort vil være placeret,

Der er lavet en facebookside, der skal opfordre folk på Sjælland og i København til at dukke op og være ”modtagelseskommitté, når Caroline S sejler ind i Nyhavn d. 28. januar. Arne er ansvarlig for facebooksiden, der kan ses her


Der arrangeres bustransport til København for Carolinekor og andre interesserede med afgang fra Svendborg d. 28. januar kl. 9.30. Retur i Svendborg samme dag kl. 20.00. Tilmelding til busturen skal ske på Børsen mellem 12 og 17 lørdag d. 24. januar, og der skal kontant lægges kr. 50 af interesserede. Tilmelding kan kun ske mellem kl. 12 og 17 på Børsen på lørdag.


For at understrege de særlige sydfynske geografiske forhold, der er med til at begrunde bevarelsen og udbygningen af akutberedskabet i Svendborg vil Akutgruppe Sydfyn bringe de mange underskriftskort til København på det gode skib  Caroline S. Mange sydfynboere bakker op om Caroline S, der også har sit eget kor. Det vil underholde når skibet lægger til i Nyhavn, hvor der også vil være en modtagelseskommité af sympatisører.

Caroline S arrangementet tænkes afviklet således:

27. januar
:
Kl. 11.00 : Akutgruppen bringer underskrifter ombord på Caroline S i Svendborg Havn. De sydfynske borgmestre vil være til stede. Kort pressemøde inden afgang.
12 m Banner med vort budskab er spændt ud på skibet.
Kl. 12.00 Caroline S sejler mod København.

28. januar
:
Kl. 13.00: Caroline S. lægger til kaj i Nyhavn.
Kl. 13.00 – 17.00 : Underholdning med sang og musik i Nyhavn
Caroline er åben for besøgende, der trakteres med lidt  forskelligt.
Kl. 14.30: Akutgruppen tager standsmæssigt til Christiansborg, med udvalgt følge.
Kl. 17.00: Caroline S afsejler mod Svendborg med ankomst Svendborg 29. januar kl. 12.00.


Med venlig hilsen
Gert Rasmussen
Koordinator for Akutgruppe Sydfyn
Se mere på www.akutgruppesydfyn.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php