Bliv sponsor af hjertestartere i Svendborg

6. april 2016

Eksempel på sponsoreret hjertestarter med firmalogoer

 

Kære Svendborg!

 

Mit navn er Emilie, jeg arbejder i en forening som hedder “Kunsten at redde liv”. Vi er en forening som donerer hjertestartere til foreninger, institutioner og byer, samt mindre bysamfund. Et område hvor vi ved, at vores arbejde og dit bidrag kan gøre en forskel og være med til at redde liv. Vores fokus er at udbrede budskabet om bedre uddannelse i førstehjælp samt brugen af hjertestartere.

Vi er nu igang med et hjertestarter projekt i Svendborg, hvor vi vil hjælpe til med at opsætte to stk udendørs hjertestartere ved henholdsvis: Rantzausminde Efterskole samt udenfor Ørkildsskolen. Hjertestarterne vil blive tilgængelig for ALLE 24 timer i døgnet året rundt. Skolerne har selv sponsoreret samt at de står for vedligehold og strøm. Grunden til indsamlingen lige netop her er, at der ingen hjertestartere er tilgængelig på den østre side af Svendborg.

 

Jeg håber, at I som virksomhed har lyst til at støtte op omkring projektet ved at sponsorere med et engangsbeløb som er fradragsberettiget. For 1.000 kr modtager I firmanavn på de to informationstavler som skal hænge ved siden af hjertestarterne. Hvis man sponsorere med 2.500 vil man få sit firma LOGO ophængt på de to informationstavler. Hjertestarterne vil blive hængende de næste 8 år og det samme vil Jeres navn.

 

Kontakt mig på Emilie@kunstenatreddeliv.dk eller på nummer 24 41 07 15 for nærmere information.

Tak for Jeres hjælp!

Det er en gave at give liv, men en kunst at redde det. . .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php