Vinterjazz byder på Lille Rød Kuffert

26. januar 2009


Jazz duoen Little Red Suitcase kan opleves på Arne B. den 29.januar fra kl. 20:00

www.giantsteps.dk

Musikforeningen Giant Steps er fortsat i fuld gang med den årlige Vinterjazzfestival, og i denne uge kan publikum så glæde sig til en hel speciel oplevelse, når de 2 stærke musikalske kvinder Elena Setién og Johanna Borchert forenet i duoen Little Red Suitcase giver deres personlige bud på jazz anno 2009.
Med et yderst vellykket debutalbum fra 2007, der blev nomineret som årets vokaljazzudgivelse ved Danish Music Awards og det nyeste udspil ”Temporarily Out of Order” har Little Red Suitcase allerede charmeret sig til en større fanskare i Danmark samt til ikke så få anmelderroser. 
Duoen går bogstavelig talt ud af nye tangenter – og jazz er ikke det første, som rammer ens ører, men snarere en kabaretagtig, avantgardistisk popmusik, hvor de melodiske eksperimenter både er stramt strukturerede og improvisatorisk åbne. En usigelig trang til at lege, udfordre og slippe skævheden løs kan med al tydelighed fornemmes i de iørefaldende og yderst stemningsfulde sange. Poetisk, vildt og betagende på én og samme gang. Og man sidder i konstant spænding: Hvad kommer nu ud af den lille røde kuffert ?
 

At komponere og spille musik handler for Elena Setién (vokal, violin) og Johanna Borchert (klaver, kor) om at bevare glæden, friskheden og ikke mindst nysgerrigheden. Musik skal helst efterlade små kradsemærker i sjælen, som pigerne selv udtrykker det. De stammer oprindelig fra henholdsvis Spanien og Tyskland og har både en klassisk og rytmisk baggrund, bl.a. fra musikkonservatoriet i København.  Her er et befriende udspil fra to soulmates, der spreder nye forunderlige toner ud over det danske musiklandskab. Det er lige til at glæde sig over … 

Hør dem på Arne B torsdag d. 29. januar fra kl. 20.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php