SEF og STOFA sammen på Sydfyn

15. april 2016

 

Her i starten af april vil SEF Intranets 12.000 kunder overgå til STOFA, der har overtaget leverancen af mobil, tv og bredbånd. Flere kanaler, mere fleksibilitet og service ugen rundt er nogle af fordelene. Der vil stadig være lokal service på Faaborgvej

 

AF ANNA PIA HOLMGAARD

 

Hvad mon der sker med mine kanaler? Hvad med prisen – og hastigheden? Er der noget, der kan få familien Danmark – og især de knap så teknikstærke af os – til at blive usikre, så er det, når vi skal skifte leverandør af tv og internet. Med et tv-forbrug på omkring tre timer pr. dansker er det væsentligt, om kvaliteten er høj. Det skal kort sagt være nemt, gennemskueligt, konkurrencedygtigt på pris – og man skal kunne få kompetent service, hvis det giver problemer. Og det er præcis her, at SEF er tryg ved at have ’solgt’ de 12.000 fiberkunder i afdelingen SEF Intranet til STOFA, der er danskejet og -drevet virksomhed med knap 600.000 kunder.

– Nogen giver udtryk for, at vi har givet køb på det lokale ved at overdrage en del af vores aktiviteter til STOFA – det kunne vi ikke finde på. Som lokalt forankret virksomhed er vi meget afhængige af, at der leveres et godt produkt på alle fronter. Det var faktisk grundlæggende derfor, vi valgte at udleje fibernettet til STOFA, der har større ekspertise og kan få bedre aftaler på tv-pakker. I løbet af foråret indfører de desuden en frit valg-ordning, der giver meget stor frihed, hvis man selv vil sammensætte sin tv-pakke, siger Claus Holm Andersen.  

 

Det kan for eksempel være en fordel, når der som i mange moderne familier er mange, der er streamer samtidig. I det hele taget er det kvaliteten i STOFAs tilbud, som har fået SEF til at vælge dem som fremtidig leverandør af tv på fibernettet, vel at mærke.

– Der er garanti på hastigheden og båndbredden på fibernettet – så de gamle STOFA-erfaringer, hvor kabel-tv’et kørte på såkaldt coax, er ikke sammenligneligt med STOFA leveret på vores fibernet, siger Morten Buch.

 

7. bedst i Danmark

SEF har udrullet fibernet i det sydfynske, så man nu ligger på en 7.-plads i Danmark, når det gælder kvalitet og udbredelse og er bedst på Fyn. Men det er dyrt at have så højt niveau – såvel at udrulle som at vedligeholde. Det har kostet flere hundrede millioner kroner at lægge fibernettet ud, så man dækker 75 pct. af husstandene. Sådan et net skal løbende vedligeholdes. Det vil fremover blive STOFAs ansvar, dog stadig med El-Gården som operatør.

– Vi sikrer de lokale arbejdspladser hos El-Gården. Som erhvervsvirksomheder i det sydfynske har man også meget at se frem til med STOFA, der leverer særlige erhvervspakker, cloud-løsninger og datapakker, der er skræddersyet til moderne virksomhedsdrift, så vi kan blive ved med at holde de høje standarder for erhverv på Sydfyn på højhastighedsinternet og de produkter, der hører til.

 

Det er vigtigt for såvel Claus Holm Andersen som produktchef for fibernet, Morten Buch, at understrege, at aftalen med STOFA er med til at fremtidssikre SEFs forretning.

– Vi har aldrig været eksperter i hverken mobil eller tv-udbud, derimod er vi gode til at levere fiberforbindelser, el og gas. Vi mener, at kunderne får det bedste af to virksomheder på denne måde: Os som lokal virksomhed, der prioriterer at støtte lokalt kultur-, erhverv og foreningsliv, og STOFA som topprofessionel tv- og mobiludbyder. Man får en solid og fremtidssikret løsning, der gør, at vi kan udvikle vores energiforsyning på bedste vis – og samtidig sørge for god kommunikation til kunderne via STOFA.

 

FAKTA – vigtige datoer

5. april: Her blev det analoge signal slukket, og der skal igen laves en kanalsøgning for at få STOFAs kanaler.

Se mere her: stofa.dk/velkommen/sef

I løbet af foråret: Begynder den nye frit valg-ordning via STOFA – det kræver dog en boks til dit tv.  Hvis du i forvejen har en boks, vil STOFA skifte den for dig i løbet af april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php