Glæden ved et musisk fællesskab

18. april 2016

 

 

AF LEA HJORT THALUND, gæsteskribent og elev på Ollerup Efterskole Sang og Musik

Har man engang stået blandt 114 af ens bedste venner, mærket stemningen stige i takt til tonerne og set glæden i kordirigenten, når vi synger en svær frase perfekt – så er det noget, man aldrig glemmer. Lader man samtidig blikket løbe over publikum, om så der er tyve eller flere hundrede, bliver man mødt af smil, forundring og glædestårer.
Det er det, vi ser til vores korkoncerter på Ollerup Efterskole Sang og Musik. Folks forventninger, når vi træder ind i kirken til en koncert, og glæden i deres øjne, når vi går ud igen. Jeg kan se på mine kammerater i koret, hvor meget det varmer at få et smil på vej ud og et ”Hvor sang I bare godt”. Det gør, at alle vi elever får lyst til at synge for og sammen med andre, at give vores glæde over musik videre på en helt speciel måde.


Ollerup Efterskoles fælleskor fylder en stor del af efterskoleåret. Vi har to timer sat af hver uge og hele korweekender fra kl. 10-17 op til vores store koncerter. Vi synger alt fra kendte klassiske korværker og Disney til gamle 70’er klassikere, sprød tango og rytmiske ballader. Vores rytmiske repertoire bliver dirigeret af Kenneth Seholt og vores klassiske af Britta Kold.
En del af at gå på efterskolen er store korkoncerter samt en uges udlandsturné i april. I år går turneen til Tyskland. Vi skal besøge Jena, Erfurt og Duderstadt.
Foråret byder også på vores sidste koncerter i bl.a. Sønderborg og København. Vil man gerne have chancen for at opleve Ollerup Efterskoles fælleskor uden at skulle krydse den ene eller anden bro, giver vi koncerter på Fyn: 28. april i Faaborg, 8. juni i Odense og vores sidste koncert i Ollerup Kirke 22. juni. Vi glæder os til at give vores musiske glæde videre.      

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php