Så skal der danses på Frederiksø

20. april 2016

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Lørdag den 7. maj kommer Frederiksøen til at syde af liv, når Byens Største Dansefest løber af stablen. Arrangementet byder på en hel aftens show, når The Antonelli Orchestra, Peter AG fra Gnags og tøserne fra Tøsedrengene indtager Den store Værftshal på Frederiksøen. Hallen har plads til 950 gæster, og arrangørerne på Kammerateriet satser på udsolgt.

– Der er allerede solgt flere hundrede billetter, så det lader til, at der er stor lyst i vores by til at komme ud og danse til et anderledes arrangement, fortæller medejer af Kammerateriet Rune Kruse.

Koncert og VIP-billetter med fri bar
Byens Største Dansefest er en udløber af Kammerateriets faste månedlige dansefester, der nu som regel trækker omkring 200 glade dansegæster fra nær og fjern den sidste weekend i hver eneste måned.

– Vi har opdaget, at der er rigtig mange svendborgensere, der har lyst til faste fester, der er dedikeret til at danse, møde andre mennesker og have det sjovt. Og her passer Kammerateriet jo ret godt, fordi stedet tiltrækker en unik blanding af ung og gammel, høj og lav og samtidig kan mønstre noget, der minder om byens største dansegulv, fortæller Rune Kruse.

Og herfra var ideen om en kæmpestor dansefest i nabohallen på det gamle værft født. Byens Største Dansefest den 7. maj giver mulighed for at danse til liveoptræden med orkesteret kendt fra Vild Med Dans-programmerne, The Antonelli Orchestra, og til originalkunstnerne bag nogle af dansegulvenes sikre hits fra Gnags og Tøsedrengene. Tv-vært Claus Elming styrer slagets gang på scenen, og forud for showet er der mulighed for spisning og VIP-pladser med fri bar hele aftenen. Arrangørerne henviser til flere oplysninger på www.kammerateriet.com – og opfordrer til at sikre sig en billet, før det er for sent. En opfordring, der hermed er givet videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php