Sig det med blomster

20. april 2016

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Der er fuldt flor i Gåsestræde i denne tid. I hvert fald både inde og ude hos Trine Watz i Blomstergalleriet Watz. Folk køber blomster som aldrig før, og det har sin naturlige forklaring.
– Det er ganske enkelt blevet meget nemmere at sende en buket blomster. Interflora bliver stadig mere brugt, og konceptet er blevet udbygget, fortæller Trine Watz, som selv er en Interflora-forretning.

 

Glæd moster Anna i Nordjylland
I dag tager det blot et par timer, fra man bestiller en buket eller en kurv via en blomsterhandler, som er tilknyttet Interflora, til den er fremme ved modtageren i den anden ende. Det betyder, at bestiller man en lækker gavekurv i en Interflora-forretning i Rønne, er den hurtigt fremme ved Moster Anna i Thyborøn. Og så får man en sms, så man kan se, hvornår varen er leveret.

Nyt Interflora-koncept for unge

Der er også kommet et meget større sortiment af Interflora-varer. Du kan både få lækker chokolade, vin og en masse øvrige specialiteter, som du kan glæde en anden med at sende.
Alle Interflora-forretninger har det samme sortiment, så man er sikker på, at det lige præcis er det, man bestiller, som lægges i kurven i Interflora-forretningen i den anden ende.
– Nu er der også kommet et nyt koncept, Posy hedder det, som er målrettet det mere unge kundesegment. Her kan man sende blomster og gaver, som er tilpasset unge mennesker både på den måde, det kan sammensættes og på prisen, fortæller Trine Watz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php