Tag din kæreste ved hånden og spring…

21. april 2016

Engelske The Animals gæster Kulturhus Svendborg til efteråret.

 

Kulturhus Svendborg – Borgerforeningen fejrer musikalske jubilæer til efteråret

 

AF PER VINCENT

 

Måske er det lige lovlig tidligt at plotte datoen ind i kalenderen, og så alligevel ikke. Efterårets program i Kulturhus Svendborg er lagt, og der er ingen grund til at blive væk, musikken er fra 60´erne og 80´erne, og noget der er endnu ældre.

 

Romantik til alle
Koncertlivet i Guldsalen holder sommerferie, men når Svend dukker op, begynder løjerne. Kulturhus Svendborg åbner sæsonen med 10-12 forskellige arrangementer i forbindelse med Svend filmfesten i august, blandt andet den store gallafest.

Så går der ægte romantik i den, når huset inviterer til `tag-din-kæreste-med-i-byen-aften`, og naturligvis er det På Slaget 12, der spiller til det første egentlige musikalske arrangement i Kulturhus Svendborg, og der er mange flere danske navne på programmet. Og et enkelt udenlandsk.

 

Sizzle-jazz og Dodo
Selv om efteråret er husets korteste sæson, er der plads til lokale musikere, som når for eksempel Christian Søgård og Sizzle with the Bogarts fylder salen med langborde og arrangerer jazzbal med spisning. Også Two Tone Chili Jazzband er fra Svendborg, og de kommer og spiller dansabel loungejazz.

Og så rykker 80´erne ind på scenen, når Dodo & The Dodos kommer tilbage for at spille endnu en koncert; mange husker bandets forrige koncert som `der var godt nok knald på!` Dodo & The Dodos er et af de få danske 80´er bands, der stadig har hele besætningen intakt.

 

Allan, Nikolaj og Mike – ingen Eric
Det er seks år siden, at Allan Olsen har været på turne med sit band, og nu har han fået lyst til at gøre det igen, så de dukker op, ligesom Nikolaj & Piloterne, der ikke har været på landevejen i fem år. De spiller begge to i Kulturhuset til efteråret.

Mike Andersen har også sit band med til Svendborg, og vi skal også en tur helt tilbage til 1960´erne. Det sker, når ingen ringere end det engelske band The Animals, dog uden forsanger Eric Burdon, gæster byen, og mon ikke House of the Rising Sun er på sætlisten den aften.

 

To jubilarer
To store navne i dansk musik, i hver sin genre, fejrer deres jubilæer i Kulturhus Svendborg.

Tenorsaxofonisten Jesper Thilo kommer og spiller sammen med Kansas City Stompers på Thilos 50 års jubilæumsturne, og Ivan Pedersen, der også har været her før, kommer og optræder i forbindelse med sit 40 års jubilæum.

Dana Lacroix, Kenn Lending og Thomas Warberg kommer, verdens længste festival kører stadig i Kulturhuset, og det hele slutter den 10. december med den traditionsrige juletræsfest.

Tjek hjemmesiden www.kulturhussvendborg.dk og se, om du skal have fat i din kalender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php