Rush of Coldplay i Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg

24. april 2016

 

Rush of Coldplay
Kulturhus Svendborg i Guldsalen
Lørdag den 30. april 2016 kl. 20.30 

 

Med mere end 60 millioner solgte albums og hele 15 radiohits har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Viva la vida og Paradise har gjort det britiske rockband til allemandseje. A Rush of Coldplay er en hyldest til det verdensberømte band, og der bliver ikke gået på kompromis nogen steder.

At lave et Coldplay tribute – band, kræver i den grad musikere der kan løfte opgaven. At skabe Coldplays udtryk kræver benhårdt arbejde. Derfor har det været vigtigt del for A Rush Of Coldplay at levere varen 110 % og overvinde publikum – for der bliver ikke gået på kompromis med lyden og det visuelle.

Det danske tribute-band, A Rush of Coldplay 4 mands store besætning genskaber ikke blot Coldplays store lyd, men også deres visuelle udtryk. Alt sammen for at ramme et af verdens største rockbands så tæt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php