Postbåden Hjortø har fået et tiltrængt løft

21. april 2016

Bådelaugets 15 medlemmer, der igen i år ser frem til at medvirke til at skabe en god stemning både i havnen og langs sundets kyst.
(Foto: mitsvendborg.dk)
www.postbådenhjortø.dk 

 

Den smukke veteranpostbåd ”Hjortø” er igen flydende. I onsdags løftede Ring-Andersens kran båden i vandet efter et længere værftsophold, hvor tre planker er blevet skiftet.

 

To af byens pengeinstitutter har valgt at yde et tilskud til betalingen af reparationen. Ved Andelskassens aktionærmøde modtog bådelauget Sammen kan vi mere prisen på 15.000 kroner og fra Fynske Bank fik bådelauget overrakt en check på 7.500 kroner i forbindelse med søsætningen. Ud over det har Niels Juel Foreningen ydet et tilskud på 10.000 kroner.  

Den sidste måned har bådelauget været travlt beskæftiget med at slibe, male og lakere alt på båden, således at postbåden og den karakteristiske lyd af en glødehovedmotor igen kan ses og høres på sundet. Postbåden sejler hele den kommende sæson med medlemmer af bevaringsforeningen ”Postbåden Hjortøs Venner”.

Det er elleve år siden driften af postbåden blev overdraget til bevaringsforeningen, der i dag har 200 medlemmer. Foreningen holder generalforsamling den 28. april i Marinestuen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php