Christian Søgård Trio giver koncert på Arne B

26. april 2016

 

Christian Søgaard Trio
Arne B – tirsdag den 26. april kl. 20
Arrangeret af Folk For Folk

 

Det er historien og fortællingen i sangene, der er omdrejningspunktet. – ”Det handler om noget!” Ozonlag, rygning, kærlighed, kultursammenstød, kirsebær i lommen og havskum på din hud… Teksterne vil noget. Trioens tekstforfattere Rune T. Kidde og Pernille Plaetner kan begge noget med ord, så man stopper op og lytter. Instrumenterne, – ja de fortæller muntert videre på historierne. Melodierne er oftest af Christian Søgaard, men den alt for tidligt afdøde Rune T Kidde gav også trioen en stribe sjove tekster til gamle jazz-evergreens. Musikerne betegner sig alle tre som glade spillemænd. Med base i Svendborg har trioen siden 2005 spillet over alt i DK samt Sydslesvig og Grønland. Fælles for de tre musikere er det nærvær, de viser både hinanden og publikum, når de står på scenen. Et nærvær der brænder igennem, helt ned til den bageste stol.

I 2015 udkom på Exlibris trioens 3. cd. Der er en afskedshilsen til Rune T Kidde “Stjerne Langt Fanden i Vold”.

 

Christian Søgaard: Sang, Harmonika
Morten Nordal: Guitar
Jens Holgersen: Kontrabas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php