Hæklede firkanter på menuen til Kreativ Café

26. maj 2016

 

Kreativ Café
På Gudme Bibliotek
Tirsdag d. 31. maj kl. 14.00 – 17.00
Gratis // Mød bare op


Kom og lær hvordan du hækler en Bedstemorfirkant, når der Kreaklubben inviterer til forårets sidste Kreativ Café på Gudme Bibliotek


Drømmer du om et slumretæppe til liggestolen, pynt på trøjen eller en sjov taske? Den populære Bedstemorfirkant kan bruges til utallige ting. Tirsdag d. 31. maj kan du lære hvordan du hækler bedstemorfirkanter når Kreaklubben inviterer til Kreativ Café på Gudme Bibliotek kl. 14.00 – 17.00. Der er hæklenåle og garn nok til at alle kan lave en prøvefirkant, men du kan også komme med dit igangværende projekt, så cafégæsterne kan inspirere hinanden.

Kreativ Café er et samarbejde mellem Krea Klubben og Gudme Bibliotek. Fire tirsdage i foråret inviterer vi til Kreativ Café med hvert sit tema. Der er ingen tilmelding og det er gratis at deltage. Der er kaffe på kanden og saft til børnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php