‘Mad dogs real book of blues’

28. maj 2016

 

Mad Dog Baba & The Tonebones
Arne B – lørdag den 4.juni kl.21:30
Fri entré

 

Klaus B Jensen, alias Klaus Baba, har dannet et bandet; Mad Dog Baba & The Tonebones, som består af særdeles velspillende musikere. De har fundet sammen om deres fælles lidenskab: smagfuld, rå akustisk blues krydret med en masse rytmiske elementer fra det sydlige USA, Mississippi deltaet og New Orleans. Klaus B Jensen har skrevet en stor del af numrene og Mad Dog Baba & The Tonebones er velkendte for deres nerve og altid levende fortolkninger.

 

Bandet består af Klaus B. Jensen på guitar og sang, Bjørn Larsen på bas, Mads Stephensen på trommer og Jens Martinsen guitar. Tilsammen skaber de med udgangspunkt i mad dogs kompositioner et unikt udtryk indenfor noget man kunne kalde “Mad dogs real book of blues”. Det er lykkedes dem at skabe et livsbekræftende, koncept med respekt for traditionen.
Nyd dem med din næste og få en oplevelse i særklasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php