Boogie, bajere og bare ben

28. juni 2016

 

Jet Z
Strandlyst lørdag den 9.juli kl.22:30

 

Fire år er det siden at Jet Z sidst gæstede Strandlyst med deres energiske funk ´n roll musik. Nu lægger bandet vejen forbi det hyggelige værtshus i Brogade igen i forbindelse med deres 10 års jubilæum, som henover året markeres med en række koncerter.
Kedeligt, bliver det med garanti ikke, og man skal ikke forvente nogen sidde-ned-og-vippe-med-tæerne koncert, når funk-rockerne fra fem-mands-orkestret ruller deres party-maskine ud. Gennem årene har svendborgbandet opbygget et repertoiere som er uhyre svært at sidde stille til, og selvom pladsen kan være klemt på et sted som Strandlyst, så afskrækker det på ingen måde de fem rockere i Jet Z.
– Vi har spillet så mange finurlige steder, store som små, så det bliver bare fedt igen at spille for det altid glade publikum på Strandlyst, siger bandets bassist, Ole Dorf,

Inspirationen til Z listen er hentet fra kunstnere som: Tower of power, Ray Charles, Stevie Wonder, Hot Chokolate, Rolling Stones, The Temptations, Jackson Five og David Bowie.

Jet Z er: Per Vincent på trommer. Ole Dorf på bas. Nis Kaare Hansen, keyboard. Jens Rossen, percussion og saxofon og Christian Dan Jensen på guitar og vokal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php