Kulturens Svendborg byder på næsten 750 koncerter om året

29. juni 2016

 

Et kulturliv der blæser dig omkuld

Sådan lyder overskriften i en ny brochure i branding- og markedsføringskampagnen Svendborg løfter Svendborg.  Kampagnen går nu ind i sin tredje bølge. Og det med fokus på et af Fyns mest mangfoldige kulturtilbud, som Svendborg står bag.

Det er kulturlivet i Svendborg der sammen med Svendborg Kommune står bag kampagnen. I alt 3.000 brochure deles ud til gæsterne i Rosengårdscentret på lørdag den 2. juli.

Download Kulturbrochure – Svendborg løfter Svendborg

– Svendborg er som et musikalsk og kulturelt lynnedslag i Danmark. Det er fantastisk at være en del af, lyder det fra Claus Bjerregård, daglig leder af Kulturhus Svendborg.

Kulturhus Svendborg lægger sammen med alle de andre spillesteder i Svendborg hus til næsten 750 koncerter hvert år. Det gør den sydfynske by til et af de steder på Fyn med flest koncert-tilbud til borgerne og de mange gæster, der hvert år lægge vejen forbi Svendborg.

Men kulturens Svendborg byder også på museer, foredrag, teaterforestillinger, revy, biografer samt en række andre events som Kulinarisk Sydfyn, Gammel Torvedag, SVENDprisen, Silverrudder, sejlture med veteranskibet Helge i det Sydfynske Øhav samt mange aktiviteter, der gør kulturen til en vigtig del af Svendborgs DNA

Kampagnen i Rosengårdscentret understøttes af store plakater på de store outdoor-skærme i og omkring netop Rosengårdcentret.

Kunderne får ikke kun mulighed for at læse om kultur-tilbuddene i Svendborg Kommune. En række af kulturinstitutionerne har også doneret præmier i en stor flyer-konkurrence med mere end 250 præmier til en samlet værdi af næsten 60.000 kr.

 

– Jeg er glad for den store opbakning, som vi har fået fra hele kulturlivet i Svendborg. Det er med til at vise den styrke og det sammenhold, som kulturen har i Svendborg.  Og det viser, at vi sammen er parat til at arbejde for Svendborg løfter Svendborg, siger Henrik Nielsen (C), formand for Erhvervs-, Beskæftigelse og Kulturudvalget i Svendborg Kommune.

Markedsføringskampagnen i Rosengårdcentret i Odense bliver samtidig fulgt op på hjemmesiden www.flyttilsvendborg.nu samt en tilhørende Facebookside – www.facebook.com/flyttilsvendborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php