Kom og leg på Torvet – bilerne er væk

2. august 2016


Bilerne er væk – mennesker er velkommen
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Torvet er helt fri for biler i hele august måned, og det giver anledning til fri leg og hygge på byens bedste plads.

 

Biler eller ej har været et stort debatemne i forhold til Torvet. I sommerperioden er Torvet dog lukket for biler og det har givet nye muligheder – bl.a. for leg og hygge, ligesom samtlige butiksfacader omkring Torvet fra 1. august er fyldt ud med handlende.

 

Opmærksomme borgere vil også have bemærket, at der i de seneste uger er gjort nye indsatser for at trække Torvet i retning af opholdssted og legeplads: Der er netop blevet sat stylter frem, som frit kan bruges og vakles rundt på. De er allerede blevet taget flittigt i brug – og det samme gælder to bordtennisborde og en basketkurv som kommunen har sørget for kom op mandag – med bat og bolde til rådighed. 

 

Redskaber og muligheder for leg, aktivitet, en hurtig konkurrence eller sjov afslapning, som udvalgsformand Henrik Nielsen (K) fra Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget er overbevist om vil blive brugt:

– Vi inviterer på denne måde Torvets gæster til at lege med og bruge de nye redskaber. Det kan man gøre i hele august, hvor Torvet er bilfri, siger Henrik Nielsen. Og efter en noget kold start – både i bogstavelig vejrmæssig forstand og i overført betydning – glæder det ham også at se, hvor meget de 20 pink liggestole rent faktisk bruges trods den voldsomme debat, de affødte:
– Som sagt, jeg føler mig helt overbevist om, at kommunens nye initiativer bliver hilst velkommen af både børn og voksne. Kig forbi Torvet – måske du får lyst til at lege med, lyder opfordringen.

 

Læs mere om bilerne i midtbyen

 

Et svar til Kom og leg på Torvet – bilerne er væk

  1. 23. juni 2019 at 14:50

    thank you

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php