Skriv din mening på mitsvendborg.dk

11. februar 2009

Har du et emne som du gerne vil dele med læserne på mitsvendborg.dk?
Så har du her muligheden for at indrykke et læserindlæg på bloggen.
Der er ingen begrænsninger på længden af dit indlæg, og ingen kriterier for indholdet.
Der opfordres dog til at holde en god og sober tone på bloggen, og webmaster forbeholder sig ret til at tilbageholde indlægget, såfremt det er af anstødelig karakter, eller er på kant med injurielovgivningen.

Ellers er ordet frit.

Send dit indlæg i et word dokument eller direkte i din mail. Vedhæft evt. dit billede og send det til: mitsvendborg@gmail.dk

2 svar til Skriv din mening på mitsvendborg.dk

 1. Medhat Khattab
  11. februar 2009 at 21:04

  Et åbent brev til sundhedsministeren

  Anbefalingen fra ekspertpanelet om den fremtidige sygehus-struktur og -reform i Danmark er på visse områder fornuftig. Først og fremmest er jeg enig i, at kvaliteten skal prioriteres. Men når det er sagt, så er det ikke uden forbehold, da det ser ud til, at nærhed bliver prisen.
  Nærhed er i sig selv en slags kvalitet. Så i euforien over at der skal bygges et superstort, moderne universitetshospital i Odense til flere milliarder kroner, glemmer og overser vi dem, som bor i yderområderne, såsom på Langeland og på øerne. Det er yderst stærkt og demokratisk at komme disse mennesker til undsætning og ikke lade dem i stikken.
  Jeg vil anbefale, at sundhedsministeren formidler sit budskab omvendt. I stedet for at bevilge 6.2 kr. mia. kroner til det nye supermoderne universitetshospital i Odense på betingelse af at akutfunktion på Svendborg sygehus nedlægges, så er det bedre og mere omsorgsfuldt at melde ud, at disse penge først vil blive givet, når præhospitalernes indsats inkl. behandling samt tekniske og praktiske forudsætninger for at redde menneskeliv i yderområderne er tilstede.
  Jeg frygter, at hvis vi begynder med byggeriet i Odense, vil man glemme alt om de mennesker, der bor i yder områderne og konsekvensen kan koste menneskeliv. Så vær venlig at tage hensyn.
  Inden det første spadestik tages til det nye universitetshospital i Odense, må regionsrådet træde i karakter og arbejde på, at der først kommer 100% styr på akutfunktionen i Svendborg eller erstatning for samme, så ingen borgere på sydfyn eller Langeland bliver dårligere stillet, når det gælder akutbehandling. Vi skal huske på, at lige meget hvad vi gør og siger, så vil nedlukningen af akutfunktionen i Svendborg medføre store forringelser til området – også med hensyn til erhverv.
  Med venlig hilsen

  Medhat Khattab (LA) speciallæge
  Spidskandidat til regionsråd i region Syddanmak
  Spidskandidat til Svendborg byråd 2009

 2. evelyn p ford
  18. februar 2009 at 14:12

  vi var på azoerne i uge 5 og 6 2009 og jeg havde som sædvanlig parkeret min bil i pjentemøllestreæde. da jeg kom hjem var gaden gjort bilfri i højre side og der var en parkeringsbøde. er det svendborgs nye stil. for det første ikke at oplyse om det og for det andet at tage 15-20 pladser fra byen før der er oprettet nogle andre steder, at parkere. desuden syntes jeg ikke det er logisk at det er højre side, da det er den side vi kører i. jeg håber at vi får pladserne tilbage indtil der er lavet en ny parkering et andet sted.
  med venlig hilsen evelyn, bagergade 18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php