Giant Steps på nye eventyr

22. august 2016

Giant Steps’ nye koncertsæson byder bl.a. på en hel særlig aften med de to kendte musikere saxofonisten Benjamin Koppel og den klassiske pianist Kathrine Gislinge i selskab med verdensmesteren i mix DJ Noize.
www.giantsteps.dk

 

Efterårets koncertprogram bugner af godbidder

 

Så er musikforeningen  Giant Steps klar til at tage hul på sit omfattende program for efteråret med i alt 20 koncerter. Fra torsdag d. 25. august går det løs med koncerter hver uge, og sådan fortsætter det frem til midt i december. Åbningskoncerten med Palle Mikkelborg, Helen Davies og Carsten Dahl er allerede udsolgt, men den nye sæson byder på masser af andre saftige godbidder.

Download: Giant Steps Efterårsprogram 2016

 

Tunge danske navne som f.eks. Alex Riel, Mikkel Nordsø, Mads Vinding, Marilyn Mazur, Nikolaj Bentzon, Stefan Pasborg, Benjamin Koppel og Katrine Gislinge blander sig i en sværm af andre stærke personligheder og nye unge stjerner fra den hjemlige musikscene Og så er der tillige spændende musikalske gæster fra både USA, Argentina og Vestafrika.

 

Der er kort og tale om en guldgrube af alverdens stilarter inden for jazz og verdensmusik,

når Giant Steps meget snart igen indtager det faste spillested Arne B. Heller ikke lørdagsarrangementer Lunzz & Lun Jazz  er glemt. Allerede lørdag eftermiddag d. 3. september bliver der gang i den, når WonderBrazz går amok et sted derude, hvor traditionel jazz og funk støder sammen. Publikum kan desuden nyde en lækker frokostbuffet inden koncerten.

 

Det nye efterårsprogram, der igen er støttet af Svendborg Kommune, Statens Kunstfond og en lang række lokale sponsorer, bliver udsendt til ca. 500 medlemmer. Koncertprogrammet kan derudover afhentes på bl.a. Svendborg Bibliotek og Arne B – eller læses på www.giantsteps.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


Køb billet til teaterforestillingen
den 28. og 29. sept. her

NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php