WonderBrazz blæser Svendborg omkuld

29. august 2016

WonderBrazz giver den for fulde gardiner, når Giant Steps inviterer til sæsonens første “Lunzz & Lun Jazz.
www.giantsteps.dk

 

Giant Steps byder igen på frokost efterfulgt af lun jazz

 

Under overskriften Lunzz & Lun Jazz inviterer Giant Steps indenfor til koncert  lørdag  d. 3. september kl. 14 på Arne B med en af landets mest storsprudlende bands. Sang, en tight hornsektion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i WonderBrazz’s magiske gryde. Læg dertil et vanvittigt medrivende mix af jazz, soul, boogaloo og New Orleans 2nd line, og man har opskriften på en uforglemmelig koncert.  

 

De seks fortrinlige og fandenivoldske musikere – alle med stor spilleglæde og et glimt i øjet – kan om nogen sætte gang i en fest. Den går rent ind hos publikum, hvad enten man er hardcore jazzfan eller plejer at få jazzen galt i halsen. Der er altid gode vibrationer til både krop og sjæl, når WonderBrazz sætter gang i den livsbekræftende musik og går amok et sted derude, hvor traditionel jazz og funk støder sammen. Sekstetten dukkede første gang op til overfladen tilbage i 1998 og nu 18 år, 7 CD’er og 650 koncerter senere, er den klar til at vælte Svendborg omkuld.

De medvirkende er Henrik Kjelin: orgel, Peter Kehl: trompet, Stig Naur: sax/vokal, Ola Åkermann: trombone, Martin Seidelin: percussion og Esben Duus: trommer.

Inden koncerten er der mulighed for fra kl. 13 at nyde Arne B’s frokostbuffet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


Køb billet til teaterforestillingen
den 28. og 29. sept. her

NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php