Jet Z koncert på Hansted

21. februar 2009

 Præsenterer:


Jet Z
et orkester sprudlende spændt af energi, og med en forfriskende reminder om, hvor fedt det er bare at slippe rytmerne løs i kroppen.

www.jetzband.dk

“Play that funky music (white boy)”  –  Jet Z spiller den første af bandets koncerter i år lørdag den 28.februar på Hansted. Det sker samtidig med, at de fem funk-rockere netop er blevet færdige med deres nye demo cd, som bandet har lovet at uddele eksemplarer af i løbet af aftenen, til for eksempel “aftenes mest funkede par på gulvet”.


En aften i selskab med Jet Z er bestemt ikke kedelig. Bandet barsler, at der ikke vil blive levnet meget plads til eftertænksomme ballader, kontroversielle konverseringer – og nippen til cafe`au lait ved de runde borde i hjørnerne, -sorry fellows, det er altså ikke lige i aften. Jet Z er kommet for at gi`den gas – fra start til slut. Og der skal danses, skal der – på bordene!

Du kommer på en musikalsk rejse gennem 3 årtier, lige fra de helt tidlige 50`ere med  – Elvis Presley og Little Richard – over motown årene sammen med Temptations, Wilson Picketts og Ray Charles. “Forbudte” Stones tekster i slutningen af 60`erne, og ikke mindst de fede, frie og funky 70`ere godt hjulpet på vej af Stevie Wonder, Tower of Power og K.C. And the Sunshine band. Samtidig får du et orkester sprudlende spændt af energi, og med en forfriskende reminder om, hvor fedt det er bare at slippe rytmerne løs i kroppen.

Bandet er udrustet til tænderne med guitar, trommer, bas, keyboard, sax og percussions, så du behøver ikke medbringe andet end dig selv -og masser af festhumør.
Koncerten med Jet Z starter kl.23:30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php