Et godt gammeldags jazzbal

13. september 2016

 

Førhen var der mange af dem, nu vil Kulturhuset genoplive traditionen

 

AF PER VINCENT

 

Så begynder en ny tradition i Guldsalen i Kulturhus Svendborg/Borgerforeningen. Det er mange år siden, der har været et egentligt jazzbal i huset, og nu er det tiden at begynde igen.

 

To orkestre
Claus Bjerregaard, husets daglige leder, er også glad for jazzmusik, så for ham ligger det lige for, og han er overbevist om, at også mange svendborgensere vil synes, at det er en god ide med et egentligt jazzbal – lidt ligesom i ´gamle dage´.

– Vi gør det sådan, at vi stiller bordene op i sildebensformation, så rykker vi en velvoksen buffet ind i salen, og mens folk spiser, vil orkesteret Sizzle with the Bogarts spille jazzstandards og dansk filmmusik fra 30´erne, 40´erne og 50´erne og frem til Bent Fabricius Bjerres klassikere fra nyere tid. Så rykker vi nogle af bordene væk, så der bliver plads til det egentlige, dansen, fortæller Claus Bjerregaard.

 

Salget er i gang
Det bliver orkesteret Two Tone Chili Jazz Band, der skal få gang i fødderne med deres New Orleans jazz, så det bliver nok ikke svært, det er jo ægte dansejazz.

– Det første jazzbal bliver den 1. oktober, og vi vil meget gerne prøve at gøre det til en tradition, så Kulturhuset kan arrangere et jazzbal hvert efterår. Det handler om det hyggelige og det sociale, og derfor kan man ikke bestille egentlige pladser på forhånd. Stolene er ikke nummererede, man skal bare købe sin billet og møde op, så sørger vi for resten, siger Claus Bjerregaard.

Billetsalget er i gang, der bliver plads til cirka 200 danseglade mennesker, og hvis du vil være med, kan du få fat i billetterne på Kulturhusets hjemmeside eller på sydfynsbilletten.dk.

 

Gratis billetter til Jazzbal
Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg udlodder 10 billetter til de fem første læsere, som sender en mail til claus@borgerforeningen.info med navn, adresse, mail og telefonnummer. De vil hver få to billetter tilsendt til Jazzbal den 1. oktober i Borgerforeningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php