Frivillige fejres i Svendborg

14. september 2016

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Forestil dig en verden uden de tusinder af mennesker, som hver eneste dag – døgnet rundt – tilbyder og udøver frivilligt arbejde. De er alle en uundværlig del af vores samfund. Uden de frivillige ville vores system højest sandsynligt bryde sammen.
Nu skal de fejres, de frivillige. Derfor inviterer Folkeoplysningsudvalget, Svendborg Kommune alle frivillige til Frivillig dag i Arenaen på Tåsingeskolen lørdag den 24. september klokken 10 til 15.30.

 

Det frivillige fællesskab
Hvad vil det sige at være frivillig? Og hvad betyder det at skabe relationer til andre frivillige?
Det ved Jonas Norgaard Mortensen en del om. Han er direktør for Institut for Relationspsykologi og har i mange år beskæftiget sig med, hvad det er, som sker i det krydsfelt, som opstår mellem fællesskaber, politik og samfund. Hvilke værdier giver det den frivillige at være en del af et fællesskab? Og hvad betyder det for hele vores opfattelse af relationer til hinanden? Det handler foredraget, som Jonas Norgaard Mortensen vil holde på Frivillig-dagen, om.

 

Network på dansegulvet               
Hele ideen med Frivillig-dagen er, at der skal være mulighed for at snakke og skabe nye relationer og netværk mellem de frivillige i Svendborg. Her kommer netværksfacilitator Kristine Karlshøj og præsenterer nogle sjove øvelser, som skulle være medvirkende til også at få rørt grinemusklerne.
Dagen slutter med musik fra Svendborgs Stadsensemble, så der vil også være mulighed for en svingom – og netværksdannelse på dansegulvet.
Der vil blive serveret lette anretninger, som Folkeoplysningsudvalget er vært ved, og derfor er det nødvendigt med tilmelding senest den 18. september.

Tilmelding sker på kulturogfritid@svendborg.dk/frivilligdagen eller på telefon 62233040.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php